Skämt folk inte skrattade tillräckligt åt

Skämt folk skrattade åt men inte tillräckligt.

Jag: Det jobbigaste med mig är att jag kommer ihåg var saker har sagts och tror att jag kan bevisa något med det. Om någon säger ”nämen det där har jag inte sagt” tänker jag ”Jo, du sa det när du hade röda jackan och stod vid lyktstolpen utanför tennishallen.” Men det är ju så kasst bevismaterial.

Martin: Ja, det är ju inte ens ett bevis. ”Så här sa du vid en ek.” Alla ba ”OK?”.

Jag: Alla ba OAK.

img_1223.jpg

 1. Linda skriver:

  Samma här! Minns alltid exakt plats och vad alla hade på sig men ändå ska det argumenteras emot haha

 2. Anna skriver:

  Hahaha nu BAHA-ade jag i fejset på min sovande bebis igen😂

 3. Ida V skriver:

  Jag tycker att det är ett jättestarkt argument för att en minns nått bra! Kan va för att jag gör så själv…Men ändå. Vem litar en mest på? Den som knappt minns vad som sagt, eller den som minns exakt plats och plagg? Solklart val!

  1. Håller helt med egentligen, så tråkigt att inte fler förstår.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..