Uppmärksamheten man får när man flyttar till villaområde

Grannpojken om min outfit.

img_9508.jpg

 

Grannpojke, 6 år: VET du.

Jag: Nej?

Grannpojke: Jag måste bara säga… Det är INTE vanligt att gå omkring i röd kjol i de här kvarteren.

💃😍😁

(Det är för övrigt VÄLDIGT bra, uppmärksamhetsmässigt, att flytta till ett villaområde. Jag tycker liksom JAG har kollat upp grannarna bra (googlat, kollat deras facebookprofiler och instagramflöden ÅÅÅÅÅR tillbaka, jag kan allt om deras bröllop och deras mammors priser och barns födelsedagar. Är det inte VÄLDIGT konstigt att det inte står något om grannar på Hemnet? Det är ju en miljon gånger viktigare än pannrumsarea) men det är ingenting mot hur bra koll folk har på oss. Jag har inte tänkt på det, men det är så klart DE NYA granskas ännu mer. Häromdagen sa någon ”Ja jag hörde att ni varit i Olivers hus och hängt”. ÄLSKAR det. Och folk säger ”Ja vi har gått förbi men inte riktigt vågat gå in än”.

Barnen vågar ju dock. I går var det ungdomsgård och vattenkrig hos oss med gatans typ alla barn. Och jag har bakat 7 rabarberpajer den senaste tiden. WHO AM I liksom och vart ska det här barka. Jag tror pajerna iofs är för att impa på Linus.

 1. Dina krispigt realistiska och härligt humoristiska vardagsbetraktelser är lätt det bästa i bloggvärlden just nu! Lyckliga grannar säger jag bara – och fram med fler vallmoröda kjolar i villakvarteren 🙂

 2. Jenki skriver:

  Vart kan man få tag i katt-tröjan? Såå fin!! 😻😻😻

  1. Åh köpte den i Thailand för tre år sedan 😬😬😬

 3. Jag känner igen det där! Vi har inte ens bott två år i vårt hus men de flesta hade full koll på oss efter knappt två månader. Känns lite småcreepy, vi har ju ingen koll på dem. Alls.

 4. Marie skriver:

  Och det är ju ens våta dröm att den nya grannen har en egen blogg!!! HUR fantastiskt?!!!😍😍😍
  (nä, jag är tyvärr inte din granne)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..