ANNONS

Uppmärksamheten man får när man flyttar till villaområde

/

img_9508.jpg

Grannpojke, 6 år: VET du.

Jag: Nej?

Grannpojke: Jag måste bara säga… Det är INTE vanligt att gå omkring i röd kjol i de här kvarteren.

💃😍😁

(Det är för övrigt VÄLDIGT bra, uppmärksamhetsmässigt, att flytta till ett villaområde. Jag tycker liksom JAG har kollat upp grannarna bra (googlat, kollat deras facebookprofiler och instagramflöden ÅÅÅÅÅR tillbaka, jag kan allt om deras bröllop och deras mammors priser och barns födelsedagar. Är det inte VÄLDIGT konstigt att det inte står något om grannar på Hemnet? Det är ju en miljon gånger viktigare än pannrumsarea) men det är ingenting mot hur bra koll folk har på oss. Jag har inte tänkt på det, men det är så klart DE NYA granskas ännu mer. Häromdagen sa någon ”Ja jag hörde att ni varit i Olivers hus och hängt”. ÄLSKAR det. Och folk säger ”Ja vi har gått förbi men inte riktigt vågat gå in än”.

Barnen vågar ju dock. I går var det ungdomsgård och vattenkrig hos oss med gatans typ alla barn. Och jag har bakat 7 rabarberpajer den senaste tiden. WHO AM I liksom och vart ska det här barka. Jag tror pajerna iofs är för att impa på Linus.

6
53

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00