ANNONS

Jag är världens känsligaste människa

/

Jag håller på att skola in barnen på vår nya förskola. Det går bra förutom att igår, när jag satt med alla andra inskolningsföräldrar, började jag storgråta när en förälder berättade en sorglig sak som hade med ett barn att göra. Alltså en väldigt väldigt sorglig sak, det sorgligaste man kan tänka sig. Jag grät och grät och det var bara jag som grät. Vilket är hemskt, för det var ju inte mig det hade drabbat, utan personen bredvid mig. Jag gör det ju bara VÄRRE när JAG gråter. Det är så fruktansvärt hemskt att bara inte kunna RYCKA UPP SIG OCH HÅLLA TÅRARNA TILLBAKA. Men det finns liksom inget att göra. Och jag kan ju inte gärna gå därifrån.

Har börjat inse att sedan jag fick barn är jag världens känsligaste människa. Trist.

Harry har i alla fall valt kläder i dag, som alltid. Han har även en outfitpresentation.

img_9582.jpg

”I dag kollade jag om solen lyste mycket. Det gjorde den inte så jag tänkte att det blir inte lika varmt i dag som i går. Så i dag tog jag långa byxor med hjärtan och t-shirten med batmans för att den är lite större än t-shirten med prickar. Och jag kommer kunna hoppa ner från taket på förskolan för jag har massa vingar på mig.”

Känner mig mindre känslig genast😱

10
46

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00