Jag är världens känsligaste människa

Dagens gråtning.

Jag håller på att skola in barnen på vår nya förskola. Det går bra förutom att igår, när jag satt med alla andra inskolningsföräldrar, började jag storgråta när en förälder berättade en sorglig sak som hade med ett barn att göra. Alltså en väldigt väldigt sorglig sak, det sorgligaste man kan tänka sig. Jag grät och grät och det var bara jag som grät. Vilket är hemskt, för det var ju inte mig det hade drabbat, utan personen bredvid mig. Jag gör det ju bara VÄRRE när JAG gråter. Det är så fruktansvärt hemskt att bara inte kunna RYCKA UPP SIG OCH HÅLLA TÅRARNA TILLBAKA. Men det finns liksom inget att göra. Och jag kan ju inte gärna gå därifrån.

Har börjat inse att sedan jag fick barn är jag världens känsligaste människa. Trist.

Harry har i alla fall valt kläder i dag, som alltid. Han har även en outfitpresentation.

 

img_9582.jpg

”I dag kollade jag om solen lyste mycket. Det gjorde den inte så jag tänkte att det blir inte lika varmt i dag som i går. Så i dag tog jag långa byxor med hjärtan och t-shirten med batmans för att den är lite större än t-shirten med prickar. Och jag kommer kunna hoppa ner från taket på förskolan för jag har massa vingar på mig.”

Känner mig mindre känslig genast😱

 1. Sanna skriver:

  Alltså Harry! Han verkar så himla härlig! 💕

 2. Elin skriver:

  Jobbar som polis. Att ha med barn som far illa/dör att glra innan jag själv fick barn var fruktansvärt. Nu är det bara outhärdligt. Är också så känslig. Håller ihop det på jobbet. Storgråter på vägen hem. Nån som har ett annat jobb åt mig? 😩

  1. Elin, det måste vara hemskt. Samtidigt – jag är så tacksam att du finns där!!
   (Men jag ska självklart försöka hitta något annat åt dig, inre tjänst tills din avkomma är större? Eller ekobrott?) Håll ut, håll ihop och orka. Fast det är ju det som inte är så himla lätt….. 🙁

   1. Elin skriver:

    Tack! 💜

  1. NÄE men vad fruktansvärt. Det värsta jag kan tänka mig någonsin. Jag lider av att höra detta. Du kunde ju inte gärna veta hur det skulle bli när du hade barn själv. Jag kan inte ens tåla fiktiv barnadöd. Om någon rekommenderar en film måste jag alltid fråga om något barn dör, för i så fall förstör den mitt liv i några veckor.

 3. Alltså…. Jag har börjat hulka under en förhandlingsliknande tillställning, när jag satt med tre-fyra-fem andra (gubbar, såklart) och skulle berätta varför vi borde ändra ett försäkringsvillkor (superstor försäkring). Det handlade om små barn som mister en förälder, och jag började prata om anknytning – och böla…. Såå pinsamt, så jag. Och nej, jag tittar typ aldrig på tv eller filmer heller, bara typ Lilla aktuellt, feelgood julfilmer – så det blir några gånger om året. Just ja! ”På spåret” är ofarligt också!

  (Dessutom skriver jag detta under pseudonym, för jag är rädd att man kan lista ut vem jag är annars, och det är så oprofessionellt av en jurist att sitta och böla under förhandlingar… 😳)

  Dagobert

  1. 😂😂😂😂😂😂😭😭😭😭😭 Dagobert gull

 4. Amanda skriver:

  Jag med! Grinar åt allting och det bara går inte att sluta. Min sambo tyckte jag var pinsam när jag inte kunde hålla ihop det under delfinshowen på kolmården…

  1. Åh det är så skönt at höra att det finns fler!! Värst när barn är drabbade, det är helt omöjligt. Jag säger alltid ”ursäkta nu kommer jag börj…buhuhuhuhuuuuuuu” Hinner inte ens förvarna men försöker alltid.

  1. Marie skriver:

   Men VEM hade ett öga torrt efter delfinshowen?! Jag tittade runt, och det glänste från alla håll.😭👍🏼

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..