Dödsseglingen avklarad

Hurra!

Vi har haft det sjukt bra. Vi har seglat i sol och även i dödshöga vågor och regn. Man tänker ju att det aldrig kan vara något problem i Sverige. Men så kommer man plötsligt på att OM vi välter så krossas vi mot klippor. Och för något år sedan simmade väl en vithaj i svenska vatten. Spännande. Nu är vi framme. 

 Vi mötte en annan gul båt. Då sa jag FELLOW YELLOW. Jag skrattade, ingen annan.

  1. Är det er egen båt? Jag har typ noll båt-koll, men tycker er båt ser exakt ut som min sambos mormors mans båt, som han byggt ihop själv. De bor på Ingarö och numer har han lånat/hyrt ut/sålt den. Till er???

  2. Sanna skriver:

    Va?! Skrattade ingen annan?! Jag hade då skrattat. Tyckte det var jättekul juh! ☺

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..