ANNONS

När man ger sitt barn helt fel världsbild

/

img_9856.jpg

Vi käkade paj och spelade Settlers i går kväll.

Jag: Sixten, inte mer vaniljsås nu.

Sixten: Varför då?

Jag: Det är så mycket socker i och man blir pigg av det och du ska ju lägga dig snart.

Sixten: Men är det inte nyttigt?

Jag: Nej inte speciellt.

Sixten: Men det är ju nyttigt för hälen, och du har sagt att det viktigaste är att det man äter är nyttigt för hälen.

Jag: Va? Hälen? Har jag sagt det? (who am I)

Sixten: Ja, du sa det när vi gick på tåget när vi åkte till Ethan. (ASSÅ kan vi göra en paus här. Han har alltså ärvt min talang för att veta exakt VAR något har sagts. Stackarn, måtte du få en partner med minne)

Jag: Ahaaaa SJÄLEN. Att det också är viktigt att äta saker som är nyttiga för SJÄLEN. (BEVIS för att den där talangen är brukbar, jag kom ihåg vad jag sagt när jag fick reda på att det sades när jag gick på tåget.)

Sjukt kul att han trodde att saker som godis och chips var nyttiga för hälen. Och han måste tycka att jag är så pålitlig. Han ba Det låter weird men mamma har sagt det ❤️ (Han fick mer vaniljsås för god argumentation).

img_9853.jpg
img_9857.jpg

8
78

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00