Reason for having syskon

Förlåt alla stackars livmödrar nu men..


På väg till fotbollsträningen.

Harry: Sixten jag kommer vara blyg den här gången också.

Sixten: Men Harry jag tar alltid hand om dig, det vet du ju.

Harry: Tack Sixten.

Finast i livet. Älskar också att de säger varandras namn hela tiden. Det är mitt fel eftersom jag bestämt så bra namn.

img_9380

 1. Karin skriver:

  Åh tack fina du! ❤❤ Jaaaa ett sådant inlägg hade gjort mig överlycklig… så därför säger jag; gör INTE ett sådant för guds skull!! *jinxjinxtaiträäääää, jagharintesagtnågot…!

 2. Karin skriver:

  Åh… så fint ❤ Ligger här och scrollar, kan inte sova, gravid v 39 med andra barnet… Kroppsligt helt jäkla slut och tänker att måtte denna svinjobbiga graviditeten bara få va över snart. Samtidigt denna oron… Man ligger och funderar och funderar, hur ska det bli, hur ska det gå? Den s k tvåbarnschocken?😉😅 Kommer mitt stora barn känna sig försummad? Hur ska man hinna? Osv osv. Så ser man det här inlägget. Kärlek. Syskon. Jag känner bara lycka. Och längtar såå just nu. Kom nu lilla bebis, jag är redo! ❤

  Ps: Tycker så mycket så mycket om din blogg! Den får mig att asgarva, fnissa, le och/eller smålipa var och varannan dag. Sluta aldrig! 😍

  1. Men åh HJÄRTAT! Vad glad jag blev av denna kommentar. Allt kommer bli så oerhört bra. Och jobbigt. Men fantastiskt. Måste nästan skriva mer om detta i ett inlägg men problemet är att om jag säger att jag ska skriva ett inlägg gör jag det aldrig, så jag säger det inte. ❤️

   1. Karin skriver:

    Åh tack fina du! ❤❤ Jaaaa ett sådant inlägg hade gjort mig överlycklig… så därför säger jag; gör INTE ett sådant för guds skull!! *jinxjinxtaiträäääää, jagharintesagtnågot…!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..