ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED ICA

En film med Harry the moviestar

/

Att det är viktigt att barn käkar frukt och grönsaker har man ju hört sedan mamma försökte trycka i en spenat och säga att man blir stark av det på 80-talet. (Jag var dock helt nöjd med min styrka eftersom jag helt utan spenat vann över pappa i armbrytning som barn (ja jag tror fortfarande att jag vann på riktigt) så det var en dålig metod.)

Det helt klart bästa sättet att få barn att våga testa något nytt, och få in mer frukt och grönsaker i vardagen, är att göra konstinstallationer av dem (inte av sina barn alltså).

Vi gjorde en barnvagn med en bebis i, av olika frukter som vi fick av ICA. Eller vi och vi, han käkade mest urgröpet från vattenmelonen.

ica3

Typ hela vattenmelonen. (Vilket inte var så smart eftersom vi skulle gå omkring på stan i två timmar efteråt. Vi fick stanna och kissa i tre olika buskar.)

ica2

Här är filmen.

 

ica6

Harry älskar min kollega, kamerakillen Otto. Han sa efteråt ”Jag älskar mamma, pappa, Sixten och Otto mest”. Han gick även omkring och sa ”Jag är en MOVIESTAR”.

ica8

Bebis in the making.

ica9

Väldigt lätt. Förutom navkapslarna, de var det svåraste på hela den dagen.

ica10

🍊🍉🍊🍉=👶

ica11

Lägg gärna upp bilder på instagram med era mest kreativa tips för att få in mer frukt och grönsaker i vardagen! Använd hashtaggen #vågatesta

ica12

ica7

ica4

ica

4
32

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00