ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Norges sjömatråd

Jag pratade på en scen om gravidmyter (och om när jag fejkade värkar)

/

img_1110.jpg

I går var jag på sushievent med de här tjejerna och fellow mamabloggarna. Carin, Annika och Sofia.

Livsmedelsverket ändrade för länge sedan rekommendationerna om lax för gravida. Norsk färsk odlad lax är helt riskfritt att äta! För att sprida kunskapen om detta bjöd Norges sjömatråd och Sushi Yama in till event. Sushi Yama har ändrat sina mammamenyer så att det ingår lax i dem!

Vi pratade gravidmyter, PÅ EN SCEN, inför en massa gravida gullisar som tagit sig till Sushi Yama. Jag tycker alltid att det är så fruktansvärt obehagligt att prata på scen INNAN jag gör det, och jättekul efter.

img_1134.jpg

Jag berättade om när någon sa att livmodern kunde lossna när jag hoppade studsmatta och den värsta myten av dem alla: Att alla förlossningar kommer till stadiet en värk var tredje minut. Det fick aldrig jag, så jag var tvungen att fejka värkar utanför BB för att bli insläppt (well). Då var jag 7 cm öppen. Sedan kom Sixten ut när det fortfarande aldrig blivit värk var tredje minut.

img_1109.jpg

SÅÅÅÅÅ god sushi.

img_1099.jpg

img_1133.jpg

Carin tog denna. Och denna, innan hon lämnade tillbaka telefonen:

img_1104.jpg

0
17

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00