ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED ecco

”Wow mina enda skor som inte är trasiga”

/

När Harry fick sina nya vinterskor Snow Mountain från Ecco skrek han ”WOW mina enda skor som inte är TRASIGA”. Han har ju alltid ärvt Sixtens, som är extremt slitna eftersom han i sin tur ärvt dem och han är en konstantkutare.

Brasklapp alltså för att Harry är väldigt lättimpad, men med tanke på att han inte vill ta av skorna och helst sova med dem tror jag ändå att de är objektivt älskvärda och sköna.

Eccos barnskor är designade för rörelse och är av mestadels naturmaterial som andas. Är det något man alltid vetat är bra för fötterna så är det ju liksom Ecco.

De funkar också bra att kuta i och klättra med. (Jag vill ju allra helst att barn ska kuta lite saktare och inte kunna klättra så sjukt högt, så skorna är ju mer till för barnen än för mamman, men men..) Snow Mountain verkar i alla fall sköna och bra!

0
14

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00