Jag är i Montenegro!

Jag och Linus är på femårsbröllopsresa. Vi ska alltså inte resa i fem år men vi har varit gifta i fem år.

Ok blogginläggen kom i helt fel ordning för jag hade så dåligt internet och kunde inte se vad som gått ut. Typ inget, mer än en häst som det var synd om enligt en kommentar. Den är borta nu. Inte död alltså. Tror jag.

Jag är INTE i Montenegro nu, jag har till och med kommit hem, men här kommer lite bilder. Barnen var med sin makalösa mormor och jag och Linus åkte själva för att fira femårig bröllopsdag. Alla säger guuuuud vad lyxigt att åka iväg själva. Och jag förstår att det är det. Men jag har ju problem. Klarar inte riktigt att åka ifrån barnen. Började gråta tre gånger och tvångslekte med andras barn.

Linus och jag gjorde en slags deal att han skulle ta kort på mig. Minns inte vad jag gav in return. Det började dock trögt med den allmänt vanliga konversationen:

– Ta ett till kort här!

– Men jag har ju TAGIT ett kort här.

Man hör den konversationen hela tiden. Varför är det så många som tror att man fortfarande använder film och att det bara finns 24 kort att ta totalt innan man måste byta rulle? I mobilen. Någon som känner igen sig?

Sen blev han såååå duktig och snäll, efter dealen.

Här är jag förvånad över denna kortgenerositet.

Här ser det ut som att jag posar. Skulle jag aldrig göra.

Inte här heller.

Katt helt utan höjdskräck. Och tillitsproblem.

 

Sen körde jag till Albanien, men det kommer sen.

 

  1. Stor igenkänning på det där med att få sambon att ta kort 🙂 Men åh så vackert det ser ut att vara i Montenegro! Jättefina bilder.

  2. Johanna skriver:

    Haha! Jag är en sån som Linus! Sambon säger ”ta ett kort” men vad han egentligen menar är ”ta 126367 kort så jag kan välja ut det bästa sen”. Jag kan drista mig till att ta tre kort. Max.

    1. Johanna skriver:

      Och tvärtom: jag säger ”ta ett kort”, han håller upp telefonen i en evighet, jag blir irriterad och frågar/fräser ”hur lång tid tar det att ta en bild?”. Han har då tagit 734 stycken.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..