Världens bästa flygplatskillar

På flygplatsen, vid boardingen, innan vi åkte. 

Boardarkille: Är du Lisa? 

Jag: Ja, jag väntar på min man, han är en sån som alltid vill vara på flygplatsen kortast möjligast innan planet går och jag vill vara tre timmar innan för att ta höjd för saker som alltid inträffar.

Boardarkillar: Mm förstår. 

Jag: Åh! Alltså det händer ju alltid något också om vi är så där sena. Nu vet jag inte var han är, är vi de enda som inte gått på? 

Boardarkillar: Ja, alla sitter och väntar. Men det är ingen fara än. 

Jag: Aha. 

Boardarkillar: MEN!! Vill du vi ska ropa på honom i högtalarna? 

Jag: JAAAA!!! För att lära honom en läxa? 

Killarna: Ja!! 

Alltså ååå sååååååååååååå snälla killar!! 

 1. En gång gick jag och mitt ex lite för länge vid taxfreen och tittade tills vi insåg vad klockan var och började springa mot gaten. Under tiden som vi sprang så ropade de ut våra namn. Haha! Var lite lagom pinsamt att gå ombord på planet med alla blickar.

 2. Mari skriver:

  Hög igenkänning! Min man ska alltid gå på toa eller köpa godis precis när planet ska boardas… ”det är luuugnt, man behöver ju inte vara först på planet”.
  Suck!

 3. Ida skriver:

  EXAKT som jag och min man!! Bra gjort!
  En gång på ett shoppingcenter tröttnade jag och min ena syster på att vi ALLTID fick vänta på och leta efter vår andra syster. Så vi gick till informationen som fick ropa på henne i högtalarna. ”Maria, kom till informationen, dina systrar väntar på dig.” Hon kom ångande, arg som ett bi. Vi skrattar fortfarande hysteriskt när vi påminns om detta (ca 20 år senare). Och hon blir fortfarande lika arg när vi tar upp det! 😂😂😂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..