Årets mama och min sjö

Jag var på Årets mama i går.

Det kommer mer om det sen men här är jag i alla fall med min chef Lisa Nylén som är webbredaktör på mama.nu, där jag jobbar på dagarna. Eller jag jobbar på Digitala medier, men jag sitter bredvid henne vilket är en fröjd som heter duga. 😍

När jag åkte hemifrån i morse var det IS PÅ SJÖN. Alla blir glada utom jag för det här innebär att hela familjen strax kommer vilja åka skridskor på sjön VILKET INTE ÄR NATURLIGT. Jag vet att jag brukar åka och låtsas som att jag är fine med det men det är jag INTE.

  1. Men kära nån!!! Du kan inte lägga ut en bild på en sådan snygg klänning utan att skriva var du köpt den!😍

    1. TAAAACK! Stylein! Jag auktionerar ut det och alla pengar går till Unicef! Kolla stories på min instagram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..