The ultimate DISS

Harry och hans svar på tal.

 

Jag: Harry, varför äter du inte upp maten?

Harry: Därför.

Jag: VA? Får DU säga därför som svar? JAG får ju inte säga det.

Harry: Nej men det är för att du är ett skämt.

  1. Älskar att du delar med dig så mycket om vad Harry gör och älskar er relation. Och nu är jag självisk, men vi som läst din blogg från början och följt dig i evigheter vill inte missa Sixten. Det var ju honom ”allt började med”. Förlåt, jag är jättedryg, men saknar ju Sixten 🙁
    Kram

  2. Min 3åring säger varför till allt och jag kan definitivt inte svara ”därför” för det bara följs av ytterligare ett varför 😐

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..