ANNONS

När någon tror att den vet mer om din sömn är vad DU SJÄLV gör

/

Jag har som de flesta andra föräldrar sovit väldigt dåligt senaste åren. Och när jag säger väldigt dåligt så menar jag typ så här (när det var som värst):  20 minuter på en natt, två timmar natten efter det, sen en FYRATIMMARSNATT (LYRRE), sen en natt med 1,5 timme osv osv.

Jag har MÅNGA gånger inte ens somnat på en hel natt och sen vabbat dagen efter.

Och sånt här kan man ju inte prata om, knappt blogga om, för det är ju inte många 8-timmarssovare som tror på det. För det är FÖR sjukt. Och det enda som är värre än själva sömnbristen, är att då få höra DET HÄR:

Based on an alltför vanlig alltför true story.

Med Hejhejvardag som vanligt!

14
47

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00