När någon tror att den vet mer om din sömn är vad DU SJÄLV gör

Alltså det här är HELT oförlåtligt.

Jag har som de flesta andra föräldrar sovit väldigt dåligt senaste åren. Och när jag säger väldigt dåligt så menar jag typ så här (när det var som värst):  20 minuter på en natt, två timmar natten efter det, sen en FYRATIMMARSNATT (LYRRE), sen en natt med 1,5 timme osv osv.

Jag har MÅNGA gånger inte ens somnat på en hel natt och sen vabbat dagen efter.

Och sånt här kan man ju inte prata om, knappt blogga om, för det är ju inte många 8-timmarssovare som tror på det. För det är FÖR sjukt. Och det enda som är värre än själva sömnbristen, är att då få höra DET HÄR:

Based on an alltför vanlig alltför true story.

Med Hejhejvardag som vanligt!

 1. K skriver:

  Ser nu i kommentarerna att du skrivit att du haft sömnproblem även utan barn, det förklarar ju saken. För det kan ju omöjligt vara Bara barnen som håller dig vaken Varje natt året runt i flera år? Isåfall borde ju barnen själva ha haft grav sömnbrist, små barn behöver ju mycket mer än 3 timmar!

 2. Miriam skriver:

  När jag och en kompis väntade våra första barn läste vi i nån mammatidning att mammor sover i genomsnitt tre timmar per natt, vi tyckte det lät omöjligt, då överlever man ju inte. Vet nu att man överlever men som zombie😁. Sista året har varit mycket bättre, barnen är 3,5 och 7, men jag har fortfarande inte sovit ikapp…

 3. Linda skriver:

  Att sova så lite är skadligt! Ni vet väl att ni kan få hjälp från sjukvården? Ni kan inte bara acceptera att det är så det är, ring vårdcentralen bums!

 4. Ibland är jag jefligt glad över att inte ha barn. Måste ha mina 7 timmar (minst!)

  1. A skriver:

   Det trodde jag med innan jag fick barn, behövde MINST 8 timmar. Nu vet jag att det går att sova 2-3 timmar per natt, jobba 8-18 på socialtjänsten och sen gå hem o laga middag. Har jag hört. Minns inte så mycket längre🤔

 5. Karin skriver:

  Fy fan vad hemskt det låter. Har en unge själv som i perioder sover lite dåligt men då kanske han vaknar typ två ggr och gråter lite och somnar nästan om direkt och det tycker man är jobbigt. Skulle aldrig förringa de som har så pass dålig sömn som du verkar ha. Du borde fan få pris! (+Du verkar vara en bättre mamma än jag fast du får sjukt mycket mindre sömn)

  1. 😘😘❤️Tilläggas bör att jag sover inte SÅ dåligt nu, men det var några år när det var så hela tiden och ibland kommer det tillbaka i perioder. Oftast inte barnens fel, men kroppen lärde sig att aldrig mer sova BRA när jag blev typ gravid, oavsett barnstörningar. Jag sover dock aldrig åtta timmar, bara gjort det en gång sedan 2011.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..