ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED ecco

Koordinerad klädsel FTW

/

Det har eventuellt inte undgått någon att jag älskar koordinerad klädsel. Speciellt med barnen, men jag är även en sån som skulle ÄLSKA att gå omkring med Linus i likadana träningsoveraller. Det skulle dock aldrig kunna hända eftersom han är av en annan sort. En sån där sort som inte förstått ”tjusningen”.

Tack och lov bestämmer jag över allt med barnens kläder och mina, så vi får göra vad vi vill.

Så HUR glad tror ni jag blev när Ecco frågade om jag ville ha barn-mor-matchande skor? De heter Ukiuk och finns även i svart för både barn och vuxna, men jag tycker de här är finast. Barnens är guldiga.

Skorna har en teknologi som heter ECCO FLUIDFORM™, och som säkerställer balanserad dämpning. De är tillverkade av högkvalitativt läder och har ulligt foder inuti och en tjock gummisula.

2
34

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00