Alltid intressant att vara naken på badhus med barn

Jag och nakenheten.

På badhuset i duschen.

Jag: Sixten kan du hämta din handduk, den ligger på bänken vid våra kläder.

Harry (lite för hög röst bland alla andra duschande kvinnor): Sixten skynda dig för nu är mamma NAKENFIS, hon ser så rolig ut!

Alla andra är ju liksom tvingade att kolla på min roliga kropp. Det är ganska jobbiga sekunder.

Om ni vill läsa mer om min nakenhet bland barn och när jag mötte en bloggläsare naken i duschen, LÄS HÄR.

Och när ni ändå håller på måste ni läsa DET HÄR som jag hittade när jag googlade knivlisa naken

 

 1. Amanda skriver:

  Jag va och badade med 3åringen på badhus när jag va höggravid och va därmed helt slut. Min son, oerhört fixerad av bröst av alla de slag, hade precis fått en tillsägelse om att han inte fick ta mig på brösten. Då går han fram till en helt främmande kvinna som sitter och försöker ta på sin ettåring badkläder och tar ett bestämt tag i hennes nakna bröst.

  1. OMG!!!! 😂😂😂😂

  1. PS. VAD SA/GJORDE hon?

   1. Amanda skriver:

    Hon sa absolut ingenting. Blev en så absurd situation. Jag ryckte iväg 3åringen och stapplade fram en massa ursäkter men hon svarar inte. Har total minneslucka efter de, brukar bli så när jag gjort bort mig rejält…

 2. Emma skriver:

  Min 3,5 åring vänder sig om mot mig i duschen och utbrister: Wow mamma! Du har verkligen mycket skägg på snoppen! (han har inte riktigt koll på snippor och snoppar än).
  Också sjukt obekväm med offentlig nakenhet men då kunde jag inte annat än skratta och högt konstatera att japp det har jag ju 😅

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..