4 anmärkningsvärda saker på Mello 2018-släppet

Melodifestivalen 2018.

Jag var på mellosläppet i dag och intervjuade artister.

Fyra anmärkningsvärda grejer: 

1. Jag och Kikki Danielsson hade lika kläder.

2. På väg till SVT regnade det och jag blandade ihop Tv4-huset och Svt, men i stället för att googla vart jag skulle åka tänkte jag att om jag åker till fel hus kommer jag ändå att ha tid att springa över gärdet (typ 2 km) till det andra huset. Vilket jag gjorde och hann, men eftersom det regnade var ju gärdet helt lerigt och jag hade lerstänk över hela benen när jag kom fram. Helt skitig och supersvettig. VEM GÖR SÅ. ALLA normalsmarta människor tar taxi i såna situationer. Eller näe, ingen hamnar där för man GOOGLAR JU OM MAN INTE VET. Man väljer inte bort google och tänker att man kan springa 2 km över gärde i regnet i stället.

3. Träffade Samir och Viktor. Älskar dem. Jag kan nämligen skryta för barnens förskolekompisar och visa bildbevis på att jag träffat dem och VIPS så är Sixtens mamma världens coolaste mamma. En sa det på deras förskola för två år sedan.

 

4. Och det här då.

Jag pratade med ansvarig efteråt och han sa att det var mänskliga faktorn. INGEN FÅR DOCK SPARKEN.

 

 1. Anna skriver:

  Punkt 2. Jo, det skulle definitivt kunna vara jag också. Vet inte vad störningen kallas men jag har den definitivt 😄

  1. Punkt 2. Jag alltför många ggr. Värsta exemplen hände dock inte i stan. Uppväxt på landet och har åtminstone 2 ggr ”genat” över leriga åkrar. Hm. Fastnat i lera o tagit fyrdubbelt så lång tid.

   Vilka är rymdsnubbarna som ska vara m i mello? Scary.

 2. Linda skriver:

  Vilken obehaglig Robert Gustafsson-docka 😱

 3. Lisa skriver:

  Haha åh Knivis… <3 Nej, ingen gör så (åker till fel ställe och springer två kilometer i regn) förutom du. Grymt ändå att du hann och både lyckades fokusera på viktigare saker (som Kickis outfit) OCH se glad ut på bild! 🙂

  1. Haha åh lisis näsis❤️❤️❤️

 4. Haha det där med Melody är ju allt folk snackar om på mina sociala medier så NÅGON borde få sparken! 😜

  1. Åh Gud vad hemsk sak att få sparken för ändå. Du hade ETT jobb och det var att skriva ETT ord på backdropen. Lilla vän.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..