Min stora lögn

Årets julfestskryt var lögn.

Jag var på julfest med jobbet i går. Mitt lag kom TREA i musikquizet. Av 20 lag. Det kanske låter som något man inte måste skryta om, eller blogga om för den delen, men det är enormt för någon som BARA har lyssnat på barnsånger senaste 5 åren. Jag kan ingenting längre. Kunde typ inte en enda fråga. Men det märkte ingen för jag var den som hade knappansvar.

Det konstiga var att jag ville så gärna vara en som kunde musiksaker, så jag skröt om hur duktiga vi var för säkert 5 personer under kvällen. En ba ”jahaaa, trea, vad duktigt, du som har två barn och allt”. Jag ba jaaa, jag fattar inte hur det gick till.

Pearl var den som kunde ALLT.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..