Tv-serietips till folk som inte klarar barnadöd TACK

Någon som har ett serietips UTAN barn som dör?

 

Det var evigheter sedan jag och Linus kollade på serie ihop. Eller det var det inte för vi såg Rita säsong 4. ALLTSÅ VAD BRA DEN VAR. Om ni älskade de första kommer ni dö av fjärde.

I alla fall. Jag har ingen koll på serier men gav lite tips nu när vi äntligen hade tid att kolla.

Jag: Jag vet inget om dem, men jag har hört av många att The missing är bra.

Linus: Mm jag ska läsa om den. Öööh Lisa DU kommer inte kunna se DEN, den handlar ju om barn som försvinner.

Jag: Oj! Nej det kan jag inte. Men jag har skrivit ner ett till tips. Dark.

Linus: Men den handlar ju om BARN som försvinner? Den också!

HUR SJUKT. Att folk tipsar om sånt skit? Är alla helt känslobefriade? Sedan kom Linus med ett eget tips och jag kände att jag hade förbrukat mitt veto för kvällen så vi såg första avsnittet av någon serie där ett BARN HAR DÖTT. Det börjar liksom med det och sedan ska hela serien handla om hur pappan ska komma över barndöden? Sjukaste jag varit med om. Jag grät så jag skakade.

Här har jag först gråtit bort allt smink, sedan har jag gråtit bort RESTERNA av allt svart på kinderna.

Är det någon som har ett vääääääldigt bra serietips? Jag älskade Lost och Prisonbreak för typ ett decennium sedan. Jag såg The affair och älskade den men mådde väldigt dåligt av att ett barn har dött. Någon som har ett bra tips UTAN barnadöd? Om relationer eller superspännande eller något annat. Jag klarar att andra dör, bara inte barn 0-15 typ.

 1. Sara skriver:

  Tycker ändå fortfarande att du ska se dark!! Visst, mycket handlar om att lösa gåtan om varför ett par barn har försvunnit i den lilla staden Winden, men serien är ju mycket mer än så! Den är helt knäpp i huvudet, på ett bra sätt!!! Alltså den är bra. Se den!

  1. Åh tack!!! Jag vill också!!! Ska fundera en vända till!

 2. Cindh skriver:

  Kolla Homeland! Bästa på länge. Annars The good wife, Dicte, OC, Mad men, Bonusfamiljen. Älskade också Rita 😊👍

 3. Martina skriver:

  YOUNGER!! Sååå bra!😁😁😁

  1. Jaaa! Bästa serien på länge. Love it love it love it! Inte så mycket Prison break över den (alls) men tror du skulle gilla den! Jag har nyss börjat kolla på The good place. Den är jättekonstig. Jag vet inte om jag gillar den än, vi får se. Handlar om livet efter döden, men alltså ingen barnadöd och inget läskigt. Bara knasigt.

 4. Nina skriver:

  This is us! Inga barn som dör och jättebra skadespelare!

 5. Moa skriver:

  The leftovers!!! Så sjuuuukt bra. Spännande, sorglig och fin och lite knäpp på samma gång. Inga barn som dör om jag minns rätt?!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..