I annonssamarbete med BONNIERS BOKKLUBB

Fyra fantastiska lifehack när du är less på att läsa SAMMA BOK FÖR MILJONTE GÅNGEN

Eller ett bra och tre kanske inte lika bra. Feel free att testa er fram!

 

Jag och Hej hej Vardag har gjort en film med 4 fantastiska lifehack du kan använda när du älskar att läsa för barn, men bara inte SAMMA BOK FÖR MILJONTE GÅNGEN!

Vissa skulle kanske påstå att tre av sätten är ganska okonventionella, men jag rekommenderar att testa. Speciellt om du har balkong  😵

Fjärde sättet är lite mer normalt och konstruktivt. Att läsa för barnen är ju faktiskt det bästa som finns, och har länge varit det ENDA som får mina barn att vara stilla en stund. Mysigaste stunden på dagen (kvällen.. natten..).

BookBox Kids är en barnboksprenumeration, som ger er 4 boxar under ett år. Boxarna innehåller två nyutkomna, hemliga barnböcker som är könsneutrala och anpassade efter barnets ålder! Sixten har precis börjat med kategorin 6-9 år och är lyrisk över att böckerna har så mycket text. Han känner sig som typ en ungdom.

Beställ innan den 20 mars för att hinna få vårboxen!

  1. Ungdom! Sånna pratar min 9 åring om. Ungdomar är tydligen rätt stökiga och säger fula ord. Min 6 åring pratar om tonåringar. De är coola och har coola kläder. Själv är jag mest rädd för att om jag blinkar hinner de förvandlas till ungdomar. De var ju nyss bäbisar!

    PS. Mitt bästa inte orka läsa tips är att lyssna på ljudbok. Har sett att folk som fördömer det som slött men när han som är 9 var 5 var hans favoritbok Jorden runt på 80 dagar och han behövde visst lyssna på den 30 gånger innan det gick över…så kalla mig slö. Det är det värt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..