ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Zendium

7 bevis för att morgnar med barn är som ett träningsläger

/

Jag och HejHejVardag har gjort en film om varför morgnar med barn är som träningsläger.

För er som inte har barn kommer filmen att se ut som en överdrift. Det är den förstås inte. Jag och Linus har jagat barn varje dag sedan 2012. Springer efter dem med strumpor i handen och hojtar och försöker gripa tag i dem.

Filmen är ett samarbete med Zendium, som jag även samarbetade med förra året. Vi fick typ en årsförbrukning tandkräm som precis tagit slut, och nu fick vi en till! Så perfekt pga 1. gratis. 2. den tandkrämen jag vill ha.

Under förra kampanjen lärde jag mig att Zendium boostar de bra bakterierna i munnen. Kolla de här två filmerna med Harrys kemiska experiment där vi jämförde Zendium med annan tandkräm. (Om du vill handla Zendium, tänk Den Med Z)

Harry ville ha hjälm på sig när jag skulle ta kort.

Och visa sin nya flörtmin.

Ny smak!

3
16

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00