I annonssamarbete med ZENDIUM

7 bevis för att morgnar med barn är som ett träningsläger

Ofrivillig sport since 2012.

 

Jag och HejHejVardag har gjort en film om varför morgnar med barn är som träningsläger.

För er som inte har barn kommer filmen att se ut som en överdrift. Det är den förstås inte. Jag och Linus har jagat barn varje dag sedan 2012. Springer efter dem med strumpor i handen och hojtar och försöker gripa tag i dem.

Filmen är ett samarbete med Zendium, som jag även samarbetade med förra året. Vi fick typ en årsförbrukning tandkräm som precis tagit slut, och nu fick vi en till! Så perfekt pga 1. gratis. 2. den tandkrämen jag vill ha.

Under förra kampanjen lärde jag mig att Zendium boostar de bra bakterierna i munnen. Kolla de här två filmerna med Harrys kemiska experiment där vi jämförde Zendium med annan tandkräm. (Om du vill handla Zendium, tänk Den Med Z)

Harry ville ha hjälm på sig när jag skulle ta kort.

Och visa sin nya flörtmin.

Ny smak!

  1. Haha! Men hur länge får man räkna med att denna period håller i sig? När barnen är femton år borde perioden vara över? Eller? Sen tänker jag att det kanske ändå fanns fördelar med att folk bodde mycket trängre förr. Mindre boytan = mindre utrymme för att få upp farten eller för diverse hopp…😄

    1. S skriver:

      Åhå, läste boy-tan (på engelska) istället för bo-ytan..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..