Önskar att jag också funderade på sånt

Samtal med Harry.

Jag: Harry vad tänker du på?

Harry: På hur det skulle bli om igelkottarna grävde sig ner och grävde jättelänge för att det var roligt och sen grävde sig upp och råkade komma upp mitt i mataffären. Vad förvånade de skulle bli att det fanns så mycket godis och glass. Och de vet ju inte att man måste betala så de kan bara äta.

Exakt det jag vill fundera på.

 1. Anna skriver:

  Inget svar till det gör inlägget, men jag började kolla på en serie på SVT play som heter ”Någon som du”. Men hörru, vet du hur lika du och Rose (huvudkaraktären) är? Trodde först det var du! Utan att känna dig kan ni även vara lite lika sättet! Färgstark, rolig och fin!
  Serien verkar iallafall rätt kul, kolla och se om du känner igen dig 😊

  1. Ida skriver:

   Håller med! Väldigt lika! 👍Tänkte faktiskt precis detsamma när jag såg den första gången! 😊

 2. Sofia skriver:

  Underbart! Exakt sånt vill jag också fundera på! Jag brukade göra det som barn. I något skede slutade jag och jag blir ibland lite ledsen på mig själv när kvällsfantiserandet handlar om typ disk. Eller försäkringar. Hur hände det här? Ikväll ska jag leka i huvudet hur det känns att vara den där igelkotten. Tack Harry!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..