Dagens tre sommar-lifehack

Dagens tre tips.

 

  1. Om man har en miljon pärlplattor som dräller omkring. Köp magneter, limma fast dem på baksidan och sätt på kylskåpet. Så att .. eh.. även köket ser ut som ett barnrum.

 

 

2. Ni minns de här isglasstillerkarna man hade som barn? Nu har ni säkert såna redan, men jag har liksom knappt tänkt på dem. Förrän igår när Sixten sa ”kan vi inte köpa en sån där som man gör glass i”. Svinbra ju. Och karaktärsdanande eftersom det tar så lång tid för glassen att frysa. Tänker att det väger upp lite för alla barnprogram de kan välja fritt hela tiden. Där lär de sig ju inte grejen med tålamod precis.

3. Gör Langos! SÅ SJUKT GOTT OCH LÄTT. Man kan köpa langosbröden färdiga. Be dock någon annan fritera dem (man behöver dock inte fritera dem men tror de blir godare), för det är läskigt. Eller jag är livrädd efter att jag skållade hela min tumme och allt skinn på den lossnade. Förlåt, nu blev ni ju inte sugna på något när ni tänker på en tumme utan skinn.

Det var dagens tre tips.

  1. Kakan skriver:

    Men vadå!? Var hittar man färdiga lanogsbröd!? 😭😍

    1. Finns på välsorterade vanliga affärer! I frysdisken. Man måste inte fritera dem, tror de är friterade redan!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..