Tack för två saker och två bra tv-serietips

Bästa tv-serietipsen.

 

Foto: Sixten.

Tack för alla kommentarer på förra inlägget! Nu är det ju så att semestern har ju precis bara börjat, det kommer kanske vara annat ljud i skällan från mig om några veckor. Men förhoppningsvis är man lite mindre slutkörd i höst än vad man var 2014. Peppar peppar (tog i en träbil nu, hoppas det räknas att jag skrev i stället för sa peppar peppar).

En annan sak jag vill tacka för är alla tv-serietips jag fick på det här inlägget.

Framförallt ni som sa Younger och Handmaid’s Tale.

Det är i och för sig bara de serierna jag sett hittills men älskar dem båda.

Handmaids Tale (HBO) är den bästa serien jag sett någonsin. Bättre än Lost. Längtar hela min vakna tid efter nästa avsnitt. Kan inte tänka på något annat. Tror ibland att jag är Offred. Kommer på att jag inte är Offred och går runt och är innerligt tacksam för att mina barn inte bor i Gilead. Och dessutom är mina.

Och nu är det bara ett avsnitt kvar på säsong 2.

Inget barn har dött! Än, även fast man verkligen tror att det ska hända två gånger. Då mådde jag inte bra. Det var någon som sa att jag INTE skulle se serien om jag är känslig för sorgliga saker men så länge inget barn dör funkar det.

Tyvärr började jag följa skådisarna på instagram, det förstörde lite. Inte för att de dödar barn där, men tex Mrs Waterford är för normal. Dessutom är hon gravid. Ni förstår ju, det förstör allt.

Och ni som skrev att jag kommer gilla Younger! ÅH VAD JAG GILLAR YOUNGER. Totalt odeprimerande. Älskar Lisa så mycket. Såg alla avsnitt i ett svep, eller ett uppdelat svep på ett gäng nätter då jag ändå inte sov. Säsong 1-4 finns på Tv4play och 1-5 ses på Cmore.

 1. Linda skriver:

  Kul att du gillade handmaid’s tale! Fick du med Linus på den också? Började precis se på younger och åh vad den är precis det jag behöver just nu! Tack för tipset! (Från dig och den som tipsade dig)

 2. annika skriver:

  Hej!
  Vet du- jag drömde om dig inatt! En sån där superduper jätteverklig dröm.
  Jag var hemma hos dig i ett mini mini kök med tre plattor och vi var kompisar o skulle laga lasagne tillsammans. Jag gjorde köttfärs o du gjorde vit sås. Jag skvätte på min vita tröja o då ristade du in ett sträck på köksfläkten- för så gjorde man hos dig varje gång man lyckats ha på en vit tröja o puttra köttfärssås.
  Du rörde bara ihop mjöl o mjölk i en kastrull till såsen, sen ställde du in kastrullen i ugnen.
  Du sa det är snabbast och det inte bränner i botten då.
  Då vaknade jag tyvärr med ett ryck. Klockan var 05: 17 o sen dess har jag varit vaken, haha

 3. Du vet att det är 13 avsnitt på andra säsongen va?
  Vi hade missat det totalt (för det var bara 10 avsnitt förra säsongen). PANIK och lättnad för man vill ju inte att det ska ta slut.

 4. ebba skriver:

  lustigt för ja kände själv idag hur irriterad jag blir på mig självnär ja manar! inte så ! försiktigt! ajajaj! heela tiden! känner mig som en så hämmande och tråkig morsa… men det kanske är så när.man har två busiga pojkar på 2.5 och 1?…. kram på er

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..