ANNONS

Tack för två saker och två bra tv-serietips

/

Foto: Sixten.

Tack för alla kommentarer på förra inlägget! Nu är det ju så att semestern har ju precis bara börjat, det kommer kanske vara annat ljud i skällan från mig om några veckor. Men förhoppningsvis är man lite mindre slutkörd i höst än vad man var 2014. Peppar peppar (tog i en träbil nu, hoppas det räknas att jag skrev i stället för sa peppar peppar).

En annan sak jag vill tacka för är alla tv-serietips jag fick på det här inlägget.

Framförallt ni som sa Younger och Handmaid’s Tale.

Det är i och för sig bara de serierna jag sett hittills men älskar dem båda.

Handmaids Tale (HBO) är den bästa serien jag sett någonsin. Bättre än Lost. Längtar hela min vakna tid efter nästa avsnitt. Kan inte tänka på något annat. Tror ibland att jag är Offred. Kommer på att jag inte är Offred och går runt och är innerligt tacksam för att mina barn inte bor i Gilead. Och dessutom är mina.

Och nu är det bara ett avsnitt kvar på säsong 2.

Inget barn har dött! Än, även fast man verkligen tror att det ska hända två gånger. Då mådde jag inte bra. Det var någon som sa att jag INTE skulle se serien om jag är känslig för sorgliga saker men så länge inget barn dör funkar det.

Tyvärr började jag följa skådisarna på instagram, det förstörde lite. Inte för att de dödar barn där, men tex Mrs Waterford är för normal. Dessutom är hon gravid. Ni förstår ju, det förstör allt.

Och ni som skrev att jag kommer gilla Younger! ÅH VAD JAG GILLAR YOUNGER. Totalt odeprimerande. Älskar Lisa så mycket. Såg alla avsnitt i ett svep, eller ett uppdelat svep på ett gäng nätter då jag ändå inte sov. Säsong 1-4 finns på Tv4play och 1-5 ses på Cmore.

4
27

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00