ANNONS

Vattenkrig, tjat och Snygg-Mia

/

Snygg-Mia och Ethan hälsade på igår och sov över.

Barnen hade vattenkrig tills de skakade. Inte Harry dock. Han tyckte inte om att bli blöt. Jag filmade en massa och låter så fruktansvärt mammig där i bakgrunden. ”Nej inte på Harry, Harry gillar inte det där, Inte på Harry, varför häller ni på Harry när han inte är med i kriget, sluta spruta på Harry sa jag varför lyssnar ingen på mig?”

Tänk om allt tjat och gnäll man sagt finns inspelat? Det är ju ändå ljud som existerar och måste ha kunnat fångats upp på något sätt? När man dör kanske man får en samlad mp3-fil med allt tjat? Så obehagligt. Måste säga detta högt så att jag kan bevisa för alla himmelkompisar att jag hade listat ut allt redan på jorden.

Min kamera blev blöt och dog. Inte för att jag typ någonsin tar bilder med storkameran men ändå.

0
27

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00