I annonssamarbete med BONNIERFöRLAGEN

Hjälp mig välja bok + en bra anledning till att inte få fler barn

Hjälp mig välja semesterbok.

Jag och några bloggkollegor gjorde ju samarbete med Albert Bonniers förlag om Nora Roberts. Var det någon som läste Kidnapparen och fortfarande tänker på alla de där barnen som hölls inlåsta? JAG gör det och undrar ibland hur det gick för dem. Sen kommer jag på att de inte ens finns. Men ändå. Jag har svårt att släppa dem.

Det är nog bra att jag inte har fler barn. Jag är orolig som det är redan, tydligen har jag dessutom en massa oförlöst oro som jag är beredd att lägga på fiktiva karaktärer så länge.

Nu ska jag få lyssna på en till bok av Nora Roberts, via BookBeat, och ni får hjälpa mig att välja. Har ni läst/lyssnat på någon av dessa? Läs om dem på Selma Stories.

Vilken ska jag lyssna på? Jag tänker att mord och relationer är bra semesterläsning.

Jag rekommenderar verkligen ljudböcker. Jag måste alltid lyssna på något när jag somnar, för att kunna somna. I några år har det mest varit podcasts och dokumentärer, men när jag var sjuk mer än halva juni och mest bara orkade ligga stilla började jag lyssna på ljudböcker och fick så mycket mer läst så mycket snabbare än på gamla hederliga blädderläsningssättet. Dessutom kan man speeda upp tempot till typ 1,25 om man är otålig människa som jag.

Om ni uppger koden Knivlisa vid registrering på BookBeat får ni en fri månad!

Min kepskollega Vanja på förra Nora-samarbetet.

 1. Nea skriver:

  Född ur elden.
  Fantastisk bok tycker jag, även den är en bok i en trilogi som många av Roberts böcker. Jag läser om alla tre, minst en gång om året. Det gör inget att jag nästan kan dem utantill…

  1. ÅH WOW! En gång om året! Berätta mer utan att spoila too much please!

   1. Nea skriver:

    Kanske inte helt normalt att läsa om, men jag gillar det!
    Har en grym fascination för Irland och dess landskap, historier, traditioner. Dessutom tycker jag Roberts är duktig på att beskriva relationer och få en att känna och verkligen kunna leva sig in i de olika karaktärerna. Att bara få försvinna in i en bok är så himla härligt när mina två ungar brötar omkring. Att få vara någon annanstans en stund 😂

 2. ebba skriver:

  nej har inte läst någon av dessa men när du läst dom kan jag varmt tipsa om marianne cedervalls böcker om hervor! superbra feelgood deckare!

 3. B skriver:

  Tyckte om Värdshuset och de två böckerna som följer berättelsen. Handlar om tre väninnor och är mysig semesterläsning.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..