ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Bonnierförlagen

Hjälp mig välja bok + en bra anledning till att inte få fler barn

/

Jag och några bloggkollegor gjorde ju samarbete med Albert Bonniers förlag om Nora Roberts. Var det någon som läste Kidnapparen och fortfarande tänker på alla de där barnen som hölls inlåsta? JAG gör det och undrar ibland hur det gick för dem. Sen kommer jag på att de inte ens finns. Men ändå. Jag har svårt att släppa dem.

Det är nog bra att jag inte har fler barn. Jag är orolig som det är redan, tydligen har jag dessutom en massa oförlöst oro som jag är beredd att lägga på fiktiva karaktärer så länge.

Nu ska jag få lyssna på en till bok av Nora Roberts, via BookBeat, och ni får hjälpa mig att välja. Har ni läst/lyssnat på någon av dessa? Läs om dem på Selma Stories.

Vilken ska jag lyssna på? Jag tänker att mord och relationer är bra semesterläsning.

Jag rekommenderar verkligen ljudböcker. Jag måste alltid lyssna på något när jag somnar, för att kunna somna. I några år har det mest varit podcasts och dokumentärer, men när jag var sjuk mer än halva juni och mest bara orkade ligga stilla började jag lyssna på ljudböcker och fick så mycket mer läst så mycket snabbare än på gamla hederliga blädderläsningssättet. Dessutom kan man speeda upp tempot till typ 1,25 om man är otålig människa som jag.

Om ni uppger koden Knivlisa vid registrering på BookBeat får ni en fri månad!

Min kepskollega Vanja på förra Nora-samarbetet.

6
21

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00