ANNONS

SURSTRÖMMING MED SLÄKTEN

/

Vi käkade surströmming igår med släkten. Surströmming är min allra godaste maträtt. Man tror att folk som säger så säger så för att vara tuffa. Och det stämmer. Jag säger så för att vara tuff, men det ÄR även den godaste maträtten.

Min favvokusin Anna-Lena, hon blev Miss Surströmming för några år sedan. Det blir den som äter flest surströmmingar av alla kusiner på vår årliga surströmmingsskiva som vi visserligen inte haft på några år.

Hennes man Erik är typ den bästa vuxna sportkompisen Sixten någonsin träffat. Han var impad av Sixtens typ muskler och teknik och jag är ju extremt förtjust i folk som är impade av Sixten. Jag päser och blir odräglig av stolthet. Han lärde även barnen att fiska.

0
31

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00