ANNONS

Status ryska mamman

/

Harry: När jag blir stor ska jag åka på semester.

Jag: Vart ska du åka då?

Harry: Till Ryssland vet du väl.

Jag: Ska du hälsa på ryska mamman?

Harry: Nej hon bor ju på våran vind.

Jag: Just ja, men du sa ju att hon försvann? (egentligen sa han att hon dog men jag tänker att det kanske är känsligt)

Harry: Ja jag trodde att hon dog men hon började leva igen upptäckte jag häromdagen. Eller så var det min serbiska mamma som kanske städade på vinden. Det är svårt att veta för jag hörde bara något. Eller jag hörde kanske bara i fantasin eller i mitt sinne.

I mitt sinne ❤️

Mer info om hans sinne:

2
41

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00