Status ryska mamman

Harry: När jag blir stor ska jag åka på semester.

Jag: Vart ska du åka då?

Harry: Till Ryssland vet du väl.

Jag: Ska du hälsa på ryska mamman?

Harry: Nej hon bor ju på våran vind.

Jag: Just ja, men du sa ju att hon försvann? (egentligen sa han att hon dog men jag tänker att det kanske är känsligt)

Harry: Ja jag trodde att hon dog men hon började leva igen upptäckte jag häromdagen. Eller så var det min serbiska mamma som kanske städade på vinden. Det är svårt att veta för jag hörde bara något. Eller jag hörde kanske bara i fantasin eller i mitt sinne.

I mitt sinne ❤️

Mer info om hans sinne:

  1. Emelie skriver:

    Alltså, min snart 4-åriga son började i helgen prata om sin ”andra mamma” som han hade när han var bebis. To my knowledge har han levt hela sitt liv med mig. Han berättar en massa härliga historier om vad de har hittat på tillsammans, och att de en gång bodde med en boaorm och en mexikansk mytologisk orm med fjädrar. svårt att tävla med liksom…

  2. Linda skriver:

    HUR kan du inte bli livrädd när han pratar om att han hör människor (eventuellt döda) som rör sig på vinden? 😱

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..