En av de största sakerna som hänt mig

NÅGONSIN.

 

Det här inlägget FÖRSTÅR jag om alla tycker är ointressant. MEN. Det här är en av de största sakerna som hänt mig.

Sixten tappade sin första tand i dag.

Jag har VERKLIGEN inte velat missa själva fall outen av tanden.

Jag har tittat på honom så mycket jag bara kan, för att öka chansen att jag får vara med när det händer.

I morse, när han sprang omkring och vickade på den frågade jag om han sett sig själv i spegeln. Hur lös den är. Det hade han inte så vi gick till spegeln. Han tryckte fram den med tungan som han brukar, och plötsligt bara lossnade den? Ja jag vet att det är så det går till men ändå.

Den låg där på tungan och Sixten och jag tittade på varandra i spegeln och bara gapade. Han för att han hade en oändligt värdefull del av sig själv som hotade trilla ner i ett mörkt hål till någon tarm, jag för att jag lyckades vara där när det mäktigaste i allas liv hände.

Sen SKREK vi och skrattade och hade oss och var så glada att både han OCH jag hade SETT när den lossnade. Han hade ju aldrig ens sett den lös. Det är så stort.

NU SKA JAG FÖR FÖRSTA GÅNGEN I LIVET VARA TANDFE! 😭😭😭😭 Ni fattar inte! Jag har på riktigt längtat efter detta i hela mitt liv!

 

 1. Monna skriver:

  Lägg dem ihop med navelsträngen?
  🙃

 2. Jag har mardrömmar från när jag förra året hittade mina tappade tänder, prydligt förvarade i en lite ask…Sparar man tänderna nu för tiden?

 3. Annica skriver:

  Så skönt att någon mer känner så
  Jag har missat båda tänderna som har åkt ut. När andra tanden skulle ut så frågade min son mig om jag var tandfen. Jag akutpratade engelska med mannen vad jag skulle svara. Sonen säger…jag vill att du säger sanningen. Jag svarade lite försiktigt att jag var hans tandfe eftersom jag gillade det så mycket. (Vikarie på föris sa att hans mamma var tandfen) sonen utbrast jaaaaaaaa underbart. Sen frågade han om han kunde få 100 kr nästa tand åkte ut 😃😃😃

 4. Ebba skriver:

  Nåååå? Ja väntar ivrigt på ett inlägg om hur det gick för tandfen 🤓🤓🤓😙😙

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..