A-barnet har talat

 

39032324 302503207166415 5654357344633487360 n

Middagssamtal.

Jag: Men har du redan ätit upp all mat? Vad BRA Sixten!

Sixten: Och jag är en miljöhjälte, för jag åt också upp Harrys mat som han inte orkade. Så att vi ska slippa slänga den.

 

Sedan, när jag skulle lägga dem, ville han att jag skulle översätta Malalas fredspristal.

HIMLA PERFEKTA A-BARN????????????

Peppar peppar.

  1. Hej!
    Kan av nån anledning inte kommentera på det rätta inlägget (”fortsätter göra gott intryck på fritids”), men måååååste fråga varifrån din perfekta mysse kommer ifrån? Och en kanske märklig följdfråga men skulle du säga att du har stort eller litet huvud? Haha! Vill så gärna ha en såndär men med det bobble-head jag har så ser det oftast ut som jag tvingat på mig nått från en barnavdelning……

    1. HEj! Jag vet, så konstigt att det inte går att kommentera? ska kolla upp det. Jag har stooooort huvud!! Hade stört i klassen när vi köpte studentmössa. Köpte den här på åhlens för typ ett år sedan kanske! Den tog slut snabbt, men kommer förhoppningsvis in igen i höst. 🙂

  2. Sara skriver:

    Förlåt, men höga krav på Harry att han ska förså engelska liksom… Klart du måste översätta! 😘

  3. Jag säger det igen: det måste bli en bok med allt bra som Sixten och Harry säger!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..