I annonssamarbete med BLOCKET

Tips för dig som vill vara smartare och bättre än alla andra

Begagnat är bäst.

 

Mitt (OCH Linus) motto i livet är att vara snål. Är man snål är man MYCKET smartare än andra. Den här fantastiska kanoten köpte Linus på Blocket för 1000 spänn. De osmarta människorna betalar säkert en miljard för att köpa nya kanoter.

Dessutom berättade de tidigare ägarna att kanoten varit deras största glädje i livet, men att de nu var för gamla för att paddla. Det har alltså investerats lika mycket kärlek i kanoten som i ett älskat gosedjur och det vet ni ju hur levande och kärleksvärda jag tycker de är.

Den som har bra minne minns säkert att första kanotfärden inte gick så bra. Men det berodde på helt andra saker än kanoten (tex att vi då haft semester i 5 veckor tillsammans och att jag och Linus bråkade).

Andra saker vi alltid köper begagnat, ofta på Blocket:

ALL vintersportutrustning (alla kläder, skidor och pjäxor på bilden är begagnatköpta. Det är som en sport i sig att ALDRIG köpa nytt). Det finns alldeles perfekta skidor, pjäxor, skridskor, stavar, overaller, VAD SOM HELST att köpa, för väldigt mycket billigare än nytt. Dessutom är det självklart bättre för miljön.

De här balkongmöblerna köpte vi av en underbar familj (som tydligen läser min blogg). HEJ, I LOVE THEM.

 

Ännu bättre tips är att sälja alla gamla urväxta sportsaker som någon annan smart människa vill ha! Perfekt att sälja nu vid terminsstart.

Vi har sålt både skidor och pjäxor och sängar och iphones på Blocket. Och framförallt vår segelbåt. Saknar den! Vi seglade när Sixten var bebis men det var inte så kul efter ett tag när han började springa så där mycket och någon alltid var tvungen att springa efter honom eller hålla fast honom när det gick höga vågor medan den andra försökte att styra båten.

Se den här filmen för att bli peppad att SÄLJA dina egna saker.

Gör som Tony Irving och sälj allt du inte behöver. 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..