ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Comviq

När släpper ni era barn fria att hänga runt i hoodsen?

/

Sixten och jag gjorde en film om hur det blir i framtiden när han har ett fritt liv.

Paniken!

Mina barn har än så länge inte börjat dra för att hänga runt planlöst. De har börjat gå till kompisar själva korta sträckor, men än så länge vet jag liksom var de är och vad de gör.

Och jag tycker fortfarande det känns helt onaturligt att man så småningom måste släppa dem fria. Jag vill helst skydda dem HELA tiden.

Kanske är det för att de är så vilda och våghalsiga. Jag kan ju se andra barn som är yngre och tänka att det är klart att det inte är något problem att släppa ut någon som aldrig skulle tänka typ ”wow, en enorm container med obestämt innehåll, den hoppar jag in i”.

Men man måste tydligen släppa dem fria någon gång och ge dem ansvar om man vill behålla dem.

Ni som har barn i den här åldern eller äldre, hur gamla är de när ni släpper dem att hänga runt fritt, och är ni överens med ev. partner? Vad har ni för regler? När ger ni dem en egen mobil? Sköter de sig med att svara i den och ringer de själva? Tycker ni det finns något dåligt med att låta dem ha en egen mobil? Kommer de hem när ni bestämt? Är ni oroliga? Var ni oroliga innan, som jag, och löste det sig när ni såg att det funkar bra? Hur hanterar ni det när de inte följer regler? Några smarta hot och mutor? 🤗

Sixten har fått en mobil (min jättegamla) med ett Comviq kontantkort. Det är jääättebra bara av anledningen att han svarar i den när jag är i ett annat rum. Jag tränar honom kan man säga.

Eller jag tränar mig själv.

På Comviqs hemsida kan du läsa mer om fördelarna med kontantkort respektive abonnemang! Läs HÄR om hur de fungerar!

Kontantkort

18
22

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00