ANNONS

Om barn hade rösträtt

/

Sixten: ”Jag vet… Man borde ju uppfinna en hjälm som mäter snällheten i hjärnor. Och så tar man de allra snällaste och så får de vara ett parti. Det partiet skulle ju vinna.”

Bästa tanken. Önskar att det var så. Barn tänker helt klart rimligare än vuxna. Det är självklart så det egentligen är. Jag håller med, det allra viktigaste är att vara snäll. Mot varandra och miljön. Det är viktigare än allt annat.

Rösta nu alla som kan! Helst på det parti du tycker är snällast och medmänskligast.  PS 1: Det ligger reklamfilmer för olika partier i inlägget men jag har ingen kontroll över reklamen så jag har alltså inte valt den själv.

Img 0154.jpg

PS2. Försök bortse från att vi inte klippt naglarna men bilden är flera veckor. Nu har jag klippt dem. Inte. Någon som minns det här hjärtat? Mormor var med Sixten i affären på morsdag när han var tre år och han fick välja något i affären att köpa till mig. Han kunde liksom köpt zoo-tabletter men valde ett I love you-hjärta.

4
55

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00