ANNONS

Att välja att tolka utskällning positivt

/

Img 0735.jpg

Läggningstimme två:

Jag: Lägg dig ner, res dig inte upp, sparka inte i väggen, blunda, var tyst, ligg stilla, försök somna.

Harry: Bra ramsa mamma.

Sixten: Bra ramsa mamma. Och bra komplimang Harry. Nu blev hon nog glad.

Jag: Tack.

Harry: Jag vill också tacka. För ramsan. Du kan rappa den.

Sen kom Sixten upp på valvakan och ställde tusen frågor om partierna och procent och om hur regeringen kommer bli. Man ba eeeeeh noooo idea. Det var kul ändå att han var så intresserad, jag var livrädd att MP skulle åka ur ett tag och Sixten ba det ordnar sig nog. Vi får hoppas det.

3
39

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00