Dagens största föräldraFAIL

Barnen leker med beyblades med kompis.

Kompis: VA, det står att det här är från 8 år. Vi får egentligen inte spela.

Jag: Haha ja jag såg också det när jag köpte den, men jag köpte den ändå.

Harry (skriker): VAAAAAAAAA.

Jag: (Kommer på vad jag precis har sagt) NEEEEEJ.

Harry: Köpte DUUUUU den?

Jag: NEEEEJ. Eller JO. Eller.

säkert 15 sekunders betänketid och total chocktystnad när jag på riktigt såg ut så här och Harry med:

D3a224ba b93b 4951 917c 6ef27762435d.jpg

Eller ja, så här fast chockad, inte fejkchockad.

Jag: Alltså…

Harry: Det var ju TOMTEN som köpte den.

Jag: …. Nej…

Harry: …..???????

Jag: Öööööööh… Tomten ville att det skulle bli exakt den ni ville ha, så han bad mig faktiskt köpa den eftersom det var viktigt att det blev rätt.

Harry: Så du har TRÄFFAT tomten?

Jag: Ja det kan man säga..

Harry: Vad coolt!

PJO. Svettigt.

Jag trodde liksom att det där med vetskapen om att tomten inte finns är något man växer in i. Inte att det ska bli en himla brutal KÄFTSMÄLL. Jag var INTE redo att ge honom den nu. Tydligen.

Jag gör det dock inte lättare för mig. Stackarn kommer ju tycka att jag ljugit hela hans barndom när han väl får käftsmällen.

Img 0974.jpg

 1. Sabine skriver:

  Hos oss är det bara julklapparna i strumpan som kommer från tomten.. Annars är vi vuxna tomtens medhjälpare (är ju inte rimligt att han fixar alla paket själv liksom..) och sen kan det vara den riktiga tomten eller en medhjälpare som kommer på julaftonskvällen.. Men alla är ju en sorts tomte… Blablabla svammel.. Typ logiskt…

 2. Petra skriver:

  Insåg precis när jag läste ditt underbara inlägg att vi under pojkens 5 år lagt fram kakor till tomten men alla paket som dyker upp på julafton är från mamma och pappa…..😳 undrar när han kommer lista ut det ologiska i det…. 🤫🤣😂

 3. Thanks a bunch for sharing this ԝith aall people yoս
  really understand ѡһat уⲟu’re talking approхimately!
  Bookmarked. Ꮲlease aⅼѕo discuss with my website =).

  Ꮤe wilⅼ һave a link tradе arrangement among us

 4. EXAKT samma sak hände mig för ett par dagar sedan! En stressig morgon och dotterns gympapåse skulle packas. Hon börjar prata om hur häftigt det var att hon fått en rosa gympapåse med både hennes namn OCH en enhörning på som hon ju älskar i julklapp och jag ba- ”ja men pappa och jag kunde välja på nätet vilket tryck det skulle va, så himla smart va?” *Världen fryser till is* Dottern: ”Mamma. Hur. Menar. Du. Nu? Det var ju TOMTEN som gav den till mig?!?! ELLER?!” Hjälp! 😱 ”Ojvadbråttomvificknugummankomviskyndarosstillskolanheheheharkelhum!”

  1. 😂😂😂, hjäääääälp!!!! men VAD SA DU
   DÅ???? Hur löste det sig?

   1. Haha! Jag började svamla något om att ibland samarbetar vi med tomten så att ni barn ska få något ni verkligen önskar och att tomten har stenkoll på vad som händer på nätet (I wish! Tänk om tomten kunde träda in i lite olika nätforum och ba: Stopp! Annars inga julklappar!) Iaf så fick vi bråttom till skolan så vi hann inte älta det riktigt tack å lov. Får se om hon ber mig förklara igen! 🤣

 5. Anna skriver:

  Var i affären med min fyraåring förra julen och plockade åt mig en rulle omslagspapper och råkade säga att det var till julklapparna. Varpå han storögt utbrast ”Slår inte tomten in julklapparna själv!?”
  Kom inte på någon bra förklaring, så jag sa bara ”jo just det” och ställde tillbaka rullen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..