Dagens secondhandfynd (Sånt överdåd att köpa NY badrumsmatta)

I dag var vi på en secondhandbutik.

Anledningen var först att vi skulle köpa en badrumsmatta till pappa. Han är en ny-vägrare av rang, vilket hedrar honom.

Han är min idol på det sättet. Slänger aldrig mat, tar alltid de fulaste grönsakerna i butiken utifall de blir otagna annars, köper aldrig något nytt. Inte ens badrumsmatta vill han ha ny.

Jag: Alltså det är ju bra och så att du vill återbruka allt, men badrumsmatta kan jag känna lite att det FÅR du köpa ny. Tänk vad mycket hudavlagringar från andra människor som finns i gamla mattor.

Pappa: Jaså ja… HAHAHHA men ÄH hud som hud. Men ja okej köp en ny då.

Jag fick alltså köpa en alldeles ny. LYX. LYX. LYX. Alltså jag har aldrig sett en så lyxig matta. Den är alldeles vanlig men när man har sett invävda nedtrampade gulvita hudlager för sin inre syn är det sannerligen lyx.

Jag är även väldigt bra på att köpa stickade tröjor på second hand. Denna till Sixten kostade 25 spänn. Och den är typ inte använd. Jag kan i och för sig veta varför nu eftersom den kliar så mycket att Sixten slet av sig den på 2 sekunder. Ändå väldigt värd.

Img 2107.jpg

 

 

  1. Sara skriver:

    Gör om tröjan! Klipp den o gör kläder till dockor/nalle, en filt till gosedjuren, matta i dockskåp, kudde till kidsen… Dumt om den vara blir liggande tänker jag.

  2. Oj ja jag diggar också din pappa!😃😆 Jämför detta med folk som prompt måste byta upp sin mobil så fort det kommer en ny modell eller som aldrig lagar saker utan bara köper nytt 🤔

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..