Sixtens första ironiska skämt

Morbror: Alltså den här avokadon var ju stenhård, kan inte ens skära i den.

Sixten: Den var VÄLDIGT god va.

Jag: Bra Sixten, ironi!

Sixten: Jag skämtar så mycket.

Jag: Jag vet, det är SÅ kul att du gör så många skämt per dag.

Sixten: Tråkigt bara att jag svär så mycket också. (något han börjat med sedan en vecka tillbaka)

Jag: Alltså du KAN väl välja att inte svära?

Sixten: Mmm.. nej det funkar inte riktigt så.

Hur kunde jag packa ner min hatfärgkombination?

 1. Det är min hatkombination också!!
  Och jag tror det är en konspiration… För har du tänkt på att gul och blå ju blir grön om man blandar. Alltså de tre går ju ihop? Men röd passar inte in!
  Sååå… då skulle det lika väl kunna vara blå, röd, gul och LILA som var grundfärger. För blå och röd blir lila ihop, och sen hade en helt jäkla galen GUL kommit in och förstört.
  Nej, jag vet inte vad jag vill komma med det här… men det är ändå helt otroligt att vi bara köpt det här med fyra grundfärger i alla år. De är uppenbarligen helt tagna ur luften av någon med dålig smak.
  Tack för ord.

 2. Taack för att du bloggar!! Ville bara få det sagt 🙂

  Har Sixten klippt sig? jag har en miniHarry här hemma med världens finaste hårsvall. Började på fotbollslekis nu i höst och alla tror det är en tjej. Kanske också pga lila skor vet ej men hur som helst. Skulle du ha rättat de som säger, ”vänta tills tjejen är klar” eller liknande, min kille är inte så pratsam av sig men snappar upp väldigt mycket. Tänker därför ibland på det långa håret och hur det kommer blir senare. Jag tror jag minns att någon av dina killar sa åt en pappa en gång att ”killar visst kan ha tofs”? Skulle önska min kille också kommer Säga så när han blir lika gammal. Cyberkärlek tilL er!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..