Ni minns alltså Linus ex jag skrev om för 10 år sedan

Älskar att MINST TVÅ av er kom ihåg Linus ex tavla när jag skrev om Sixtens kläder.

Inlägg från 2008, när vi flyttade och slängde massa saker.

cached-images.btdmtech-5

Ni har alltså läst min blogg i 10 år. Love you deeply. Och ni love uppenbarligen mig deeply. Eller hate. Finns ju olika anledningar till att man följer bloggar.

Det kan ju även bero på att jag skrev om detta senast för ett år sedan men det skiter vi i nu.

Sixten lyckas bättre i dag. HUR snygga kläder? Tröjan sticks inte längre och han tycker den är cool!

Img 2119.jpg

SJ:s färggladaste barn. Nu är vi hemma igen!

Ps. I dag är en ny dag! Snälla rösta på mig till Årets inspiratörsmamma HÄR. Man kan rösta en gång per dag. TACK

 1. Tavlan har ju din hatfärgkombination, inte konstigt du ogillar den!
  Eller är det kanske tavlan som triggat färgogillandet?!
  😀

 2. Haha jag minns också!!! Läst sen 2008 tror jag? Och kommer ihåg att jag också tyckte den var ful. Jobbar med konst idag så känner ändå att jag får säga så 🤷🏻‍♀️

 3. ÄLSKAR hela tavel-grejen extra mycket sen min kille tog upp en tavla som hans typ ex hade målat. Ett porträtt av honom. SKITFUL tavla. Han hade den framme ett tag men jag tvingade honom att bära ner den i källaren igen. Var tacksam då över att vi inte bor ihop. Bävar inför striden om vi flyttar ihop, om att han ska slänga den åt fanders.

 4. Oj, då har jag läst bloggen i mer än tio år? Insikten fick mig både att känna mig gammal och som en stalker. Samtidigt går det ju inte att sluta. Tycker du är skönast i bloggvärlden!

 5. Den där tröjan….
  Jag hade velat ha den hela mitt liv när jag kom över en någon gång i tonåren. Bar den med glädje och kärlek. Men min mamma (som är en god mor och fostrat mig till att tro på mig själv och inte ta någon skit.) tyckte att den var töntig och slängde den! 😱
  Nu när jag tänker på det gjorde hon samma sak med en mini-kånken jag använde i samma veva… Hon hade verkligen något emot präktiga kläder. Jag får ta upp det här med henne vid tillfälle. Eller så får jag helt enkelt slänga de där galet rosa crocsen hon envisas med att bära så fort ingen utanför familjen kan se henne…

 6. Love you deeply!!!
  Men är det inte lite läskigt också att vi finns här som har följt dig så länge och tror att vi känner dig, och så har du inte en aning om vilka vi är?

  1. ❤️❤️❤️ Jag tänker mycket sällan på det, och när jag tänker på det känns det bara bra, i love you deeply too. Speciellt såna som läst länge.

 7. Bästa KnivLisa!
  Påminn varje dag om att varje dag är en ny dag!! Ev finns det fler bloggare än jag som är lika förvirrade och glömska, men som tycker att du är BÄST!!
  Rösta rösta!
  Kramkramkramkram

  1. Åh gud vad du är gullig, du påminner alltså MIG om att jag ska fiska röster!!! ❤️❤️❤️ Will do!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..