Dante 💔

Jag har varit helt knäckt över Dante sedan igår.

Sedan jag fick barn har jag inte klarat av att hantera att barn försvinner. Det känns så otroligt nära. Så är det ju för många, säkert hela Sverige. Men jag kan inte tänka på något annat än Dante och hans familj och håller på att börja gråta hela tiden.

Det känns kanske extra verkligt och extra overkligt för att jag jobbade ett tag med Dantes fina faster.

Jag ser att folk skriver att de ska krama om sina barn extra hårt och jag känner bara JA det är jättebra att de får sig en hård kram och massa kärlek. Men Dantes familj får inte krama honom mer och det förstör allt.

Vila i frid, Dante. Jag kommer tänka på dig och din familj länge länge och jag hoppas de får träffa dig igen. ❤️❤️❤️

 1. Ebba skriver:

  Dantes bortgång är en sån oerhörd tragedi. En sån fin och oskyldig pojke, jag har verkligen tänkt på honom varje dag sedan kvällen han försvann.

  Det är såklart en föga tröst för Dantes pappa och andra anhöriga, men det sista Dante gjorde var så otroligt fint. Han engagerade och slöt samman så sjukt många människor. Hela Falkenberg var ute och letade, dag som natt gick det folk överallt. Vi ville så gärna hitta honom vid liv. Folk gick inte till jobbet, arbetsgivare släppte sina anställda för att leta, folk kom med mat, öppnade upp sina hem för att låta främlingar övernatta, evenemang i staden ställdes in. Jag har aldrig sett den gemenskapen förut och trodde inte att den fanns här. Vi kommer alltid att minnas Dante.

 2. Ulrika skriver:

  Respekt till dig! Du är den enda bloggaren jag sett som skriver om denna tragedi!

  Må så gott!
  Hälsn. läsare i Gbg

 3. Känner precis som du, efter jag fick min dotter förra året tär alla hemskheter som sker med barn så mycket på mig. Har inte klarat av att läsa om sådant överhuvudtaget, men var tvungen att engagera mig nu med Dante och har gråtit varje dag sedan han försvann. Jag tänker så mycket på hans föräldrar och familj, hoppas de klarar av att läka med tiden.

 4. Ja, fy vilken tragedi…
  Bor långt ifrån Dantes familj, känner dom inte men känner såå med dom. Är så fruktansvärt ledsen att det gör ont i hela kroppen.

  1. Ja, det får bara inte hända. Det är för tungt, människor är inte gjorda för sånt här.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..