Svar på fler frågor

Img 0716 1.jpg

Fråga: Jag kan inte sluta tänka på Stig.. Jag har målat upp så många scenarier nu om att han hittades ”för sent”. Stackars lilla Stig😭 I min hjärna har denna pojken så många hemska öden, frös han ihjäl, trillade han ner från något brant, vätskebrist, rovdjur, drunknade han?
Jag ser min lilla treåriga Aron i kläder från ”förr” irra runt i skogen där vi hade vårt sommarhus. Fy fan för allt hemskt som sker barn. Som bilden på den lilla pojken Aylan som spolades iland på Kos (var det väl?!). Jag kommer aldrig att få bort den bilden från min näthinna. Tänk föräldrarna när man släpper taget.. Ja, du om någon vet väl om alla de här hemska tankarna man får när man blivit förälder. Min fråga.. Vad hände Stig?

Svar: Jag är som du!! Jag kan inte heller sluta tänka på Stig. Han dog av utmattning och vätskebrist, men jag har hört lite olika saker. På hundraårsdagen såg jag ett tidningsurklipp med en bild på hela byn och lille Stig när han hade hittats. Krossade mitt hjärta igen.

Pratade ni i början av förhållandet om hur många barn ni ville ha? 

Svar: Ja! Jag frågade i början hur många barn han vill ha. Väldigt Bachelor-David att vara så straight forward. Linus svarade: ”Så många som vill komma”. Höll han ju inte riktigt. Fattar inte riktigt.

Har du alltid velat ha minst 3 barn?

Svar: Jag har alltid velat ha minst tre ja. Jag skulle nog inte vara den som sa nej till fem barn heller. Jag är dessutom en sån där obehaglig som älskar att vara gravid och att föda.

För många år sen berättade du om nåt dumt du gjort på en uteservering (?) men sa att du inte kunde berätta vad! Hittar inte inlägget nu, men va vaaaree som hände!!

Svar: HAHA! Jag kan maila dig! Jag pratade med en juristkompis en gång om det där en gång för att se om jag kan blogga om det. Hon trodde att jag och en annan kan bli anmälda. Så jag vågar inte! Det var inget olagligt, och det var väldigt kul (enligt mig), men det blev lite komplicerat pga saker. Förlåt. Men jag mailar.

 

Ps 1. Jag har tagit över mamas instastories i ett dygn sedan igår. Följ på instagram! (mama.nu)

Ps 2. Och det ÄR en ny dag! Årets inspiratörsmama. Rösta HÄR  TACK SNÄLLA!!!!

  1. Stina skriver:

    Har du något tips på hur man kan förhålla sig till barnprylen om man inte är överens med sin partner om önskat antal eller när man ska försöka osv? För det är ju alltid den som inte vill något som måste få bestämma men hur hanterar man stressen/sorgen/tankarna/livet?
    Jag har ett barn hittills och önskar mig ett par till. Känner man sig någonsin klar tror du? Eller vill den som har tre barn ha fyra osv?

  2. Liza skriver:

    Åh snälla gör det, har undrat i säkert 10 år nu!! Men lämnade ingen korrekt mailaddress (inte pga brukar skicka creepy kommentarer utan bara generell formulärvana) men nu gjorde jag det!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..