Lifehack när man inte orkar lyssna

Jag: Kan du försöka komma ihåg att använda stövlarna i stället för skorna om du inte ska spela fotboll när du är ute på skolan. När det regnar. De blir så blöta.

Sixten: ….

Jag: Jag fattar att du inte vill SPELA i stövlar men jag tänker annars..

Sixten: ….

Jag: Sixten!!?

Sixten: Mm.. Jag älskar dig också.

Han bara liksom utgick från att jag hade sagt jag älskar dig. Man ba du har veeerkligen inte lyssnat.

Eller så var han bara smart! Det är ju extremt avväpnande. Han ba oj jag är helt clueless men med lite lööv lite löser sig allt.

  1. Ina skriver:

    Eller så tänkte han att han inte kommer göra annat än att spela fotboll på skolan och kände lite medlidande för dig som inte riktigt förstod det, och därför ville muntra upp med lite kärlek. Á la style ”Men älskade lilla mamma, förstår du inte att du precis har sagt allt det där i onödan? Det kommer inte hända ovh stövlarna kommrr därför inte att behövas.”

    1. OMG ja!!! Så var det förstås!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..