ANNONS

Årets mama! Klassisk bildbomb. Och bilden som gjorde Sixten blev dödsavundsjuk

/

Img 2628.jpg

Årets Årets mama på Oaxen var det bästa någonsin. Jag var extremt trött innan och tänkte att jag ABSOLUT INTE klarade mingla. Jag tänkte typ försöka smita in på en toa och spela candy crush.

MEN jag blir ju alltid på mingelhumör när jag väl ser en människa, och så var det nu också. Dessutom fick jag sitta med bästa tvillingarna i världen, Angelica och Jessica Lagergren. Och Annika som inte är tvilling.

MamaGalan2018_KajsaCharlotta_low-205

Det låg ett röda läppstift vid allas platser och jag klarar absolut inte att hålla mig från att smeta på även fast jag inte passar i rött läppstift. Eller i och för sig, det sa en kille i min klass när jag pluggade filosofi när jag var 23 och jag har inte funderat på om jag har anledning att ifrågasätta honom.

Gravida Cissi Forss var så SJUUUUKT bra som konferencier. Älskar henne. Alla älskade henne. Så rolig. Här med mamas chefredaktör Lollo Bratt.

MamaGalan2018_KajsaCharlotta_low-117

Jag och Cissi plus några till gjorde en sketch innan som visades. Jag lade ut lite av den på stories men jag ska se om jag kan få lägga upp den på bloggen också.

Kolla det här godisbordet. Tänk om jag hade vetat när jag var 7 att EN gång när jag är vuxen kommer jag att stå framför det här och få äta så mycket jag vill.

MamaGalan2018_KajsaCharlotta_low-25

MamaGalan2018_KajsaCharlotta_low-27

Jag visade det för Sixten som ba ”JAG DÖÖÖÖR NU AV AVUNDSJUKHET”.

Man fick även ta med sig all inredning från Hemtex hem.

Förrätten.

MamaGalan2018_KajsaCharlotta_low-132

Årets Fuck off-mama Mia Skäringer!

MamaGalan2018_KajsaCharlotta_low-222

Jag vann inte Årets inspiratörsmama, det gjorde Johanna Bradford. Jag var lika glad för det. Eller jag vet ju inte hur glad jag hade varit om jag vunnit men jag var ju DÖDSGLAD att ens vara nominerad. OCH. Jag är SÅ EXTREMT glad för alla som röstade.

mamas webbredaktör och min vän Lisa Nylén som också är den som är absolut bäst på att mingla av alla jag känner.

IMG_8823

Röda mattan med mobilbild med blixt.

IMG_2613 2

De snygga bilderna som inte är mobil är tagna av @kajsa.charlotta

4
22

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00