Vabba när man har 39,4

Jag har haft 39,4 och vabbat en med 39 grader och en med 40 graders feber. Linus är på jobbresa.

Sixten käkar penicillin och verkar äntligen må lite bättre. Har kanske aldrig sett honom så sjuk. Jag blir alltid orolig när han är sjuk eftersom det är så stor skillnad på honom från frisk. Det enda jag vill är att han ska kuta.

Jag ba FÖRLÅT universum för alla gånger jag tyckte det var jobbigt med alla ljud och glidtacklingar, jag vill bara ha tillbaka dem NUUUU. 💔 💔💔

Harry är totalt odäckad så ljud har jag iofs fått ändå mer än tillräckligt.

Men alltså, SHIT vad jobbigt det är att inte få ligga ner när man har hög feber. Hade glömt. Smärtan varje gång man ska knyta en fotbollssko, hämta vatten, knata till vårdcentralen med två barn i en vagn uppför en backe, FÅ I barnet kåvepenin.

 1. Carro skriver:

  Asså, att vabba när man själv är sjuk är ju typ en utomjordisk upplevelse. Nästan jobbigare än att föda fram ungen… Styrka!

 2. Malin K skriver:

  Utsäkta för sen kommentar- men jag har precis lärt mig att man kan få utskrivet Kåvepenin i tablettform till barn!!!!! X10000 till utropstecken typ. Jag ringde kry-läkare och bad dem titta i journalen och sen skriva ut det i tabletter (detta efter att kämpat med sonen i två dygn att få i det där hemska innehållet i flaska…)

  Krya

 3. Sandra skriver:

  Du är min HJÄLTE! ❤️

 4. Sara skriver:

  Det här skrev jag som statusuppdatering en gång för ett tag sen när jag tyckte att kämpar som oss borde uppmärksammas lite mer.

  ”Förundras över att inte fler medaljer och pokaler delas ut till febriga föräldrar med barn som behöver tas om hand. Alltså det är ju coolt och berömvärt att bestiga Mount Everest, men där, kanske tusen meter från toppen, det är kallt och jävligt och du är trött, kan du ju faktiskt VÄLJA att ge upp. Trist förstås men du har ett val. När du själv har 39 graders feber och behöver ta hand om en närhetstörstande och bärsugen bebis samt en halvsjuk 4-åring (och därmed aktiv som förstås vill leka våldsamma dinosaurielekar) då har du fasen inget val än att kämpa på, ända upp till toppen. Bita ihop dina frossande käkar. Jag tycker det ändå är värt en liten medalj.”

  Heja dig, Kniven och hoppas du mår bättre nu och att nån ger dig en medalj eller pokal eller varför inte ett handtag att knyta barnens skor snart.

  1. Åh ja vad bra!!! ❤️❤️❤️

 5. Usch, det låter minst sagt tufft!!! 🙁 Vet lite hur det är. Har tagit hand om sjuka barn när jag själv har varit sjuk, men kanske inte sådär hög feber!

  /V

  http://fondofhome.blogg.se – från kråkbo till husdröm

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..