Äntligen får jag ligga

I natt kom Linus hem. Vet ni vad det innebär? Det lyxigaste jag varit med om i hela mitt liv. Det lyxigaste som kanske ens existerar i universum.

Jag får LIGGA!

Alltså inte ligga som i ligga, utan ligga ner. Jag har fortfarande över 39 grader men jag behöver inte göra våfflor (det är det ENDA Sixten har kunnat tänka sig att äta senaste dagarna), spela fotboll, spela hockeyspel, spela FIFA fast man gråter av att titta på en skärm, tvinga i folk vatten, bära dem till olika platser, byta ut pannhanddukar när vattnet blivit varmt, torka spyor, trösta, hålla koll på olika febrar så de inte sticker över 41, stoppa i medicin i olika rumpor.

Jag får bara ligga. Eller ja nu kom Harry in och ville att jag peta ut en grej ur örat. Men ändå!

 1. Amanda skriver:

  Bedrövligt med sjuka barn. Min 4åring började kaskadspy på julaftonsmorgonen. Så va det bestämt vad man skulle hitta på i mellandagarna.. krya på dig!

 2. Vilket lyx!
  Krya på dig! 😘

  1. Tack!! Jag är frisk nu!! Ligger lite efter med att lägga ut blogginlägg på fb bara, det var i början av december 😀

 3. Sabine skriver:

  Krya på dig!!
  Jag är sjukskriven just nu och har fått ett eget sovrum hemma.. Alltså fatta lyxen!! Maken tar båda barnen på nätterna och jag får sova i andra änden av huset, det är så lyxigt så jag smäller av!!! 😍 😍

 4. Tina skriver:

  Att få ligga (och bli lämnad ifred) är det bästa när man är trött småbarnsförälder eller är sjuk (y) (y)
  Krya på dig!
  Med vänlig hälsning Tina
  http://www.nouw.com/ettriktliv

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..