ANNONS

Äntligen får jag ligga

/

I natt kom Linus hem. Vet ni vad det innebär? Det lyxigaste jag varit med om i hela mitt liv. Det lyxigaste som kanske ens existerar i universum.

Jag får LIGGA!

Alltså inte ligga som i ligga, utan ligga ner. Jag har fortfarande över 39 grader men jag behöver inte göra våfflor (det är det ENDA Sixten har kunnat tänka sig att äta senaste dagarna), spela fotboll, spela hockeyspel, spela FIFA fast man gråter av att titta på en skärm, tvinga i folk vatten, bära dem till olika platser, byta ut pannhanddukar när vattnet blivit varmt, torka spyor, trösta, hålla koll på olika febrar så de inte sticker över 41, stoppa i medicin i olika rumpor.

Jag får bara ligga. Eller ja nu kom Harry in och ville att jag peta ut en grej ur örat. Men ändå!

13
74

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00