Årets Bachelor

 

Jag har följt Bachelor i år!

Min favvo var Matilda. Älskade henne. Nu hoppas jag på Gabriella. Jag var inte förtjust i David i början (mjuka läppar du har, åh mjuka läppar DU har, åh mjuka läppar du har. Kom igen, ska du tv-hångla med alla får du åtminstone variera munrelaterade ord) men jag vet inte.. Jag har börjat tycka om honom LITE mer och han svarade någorlunda självreflekterande senast i Tjejerna avslöjar allt.

Det är bara så orimligt det här med att av ett 20-tal randoms blir bachelorn alltid intresserad av minst 4-5 stycken. En fjärdedel av alla människor. Själv har man typ blivit intresserad av 5 totalt på ett helt liv. Jag känner lika delar avundsjuka och förakt.

Nu vill jag ha två saker.

1. Svensk Bachelorette.

2. Tips på annan dokusåpa.

Jag bad min kompis Johanna om tips.

Hon sa att hon funderade på brittiska Love Island. Har ni sett? Är den värd? Hon sa att det krävs ju sådan extrem commitment att kolla en dokusåpa, så man vill ju veta innan om den är bra. När jag svarade skrev autocorrect vomitment.

Vomitment. Mycket passande ord för vad som krävs.

dsc00732_21223660

dsc00732_21223660

Omotiverad bild tror ni, men det här är jag och David Lillemägi, min gamla älskade Expressenkollega som  producerade svenska Love Island.

 1. Agneta skriver:

  Förlåt om jag låter trög.Jag bor inte i Sverige,följer alltså dig men inte TV.Pratar du om en eller två David i inlägget ? 🤔

  1. Haha två!! Tänkte inte på att de hette samma

 2. Malin skriver:

  JA kolla brittiska love island! Kan säga att jag sett 2 säsonger= läs sett ett avsnitt varje ledig stund… blev fast 😂😂😂😂 mycket roligare att kolla den brittiska än svenska.

 3. Anna skriver:

  Jag ”hejade” också på Matilda! Klart bäst för David!

  Love Island UK all the way! Så himla bra på riktigt. Jag såg 50 avsnitt på typ en vecka. Tycker att svenska love island också gick att se men UK var så fint och engagerande.

 4. Emma skriver:

  JA, kan verkligen rekommendera brittiska love island (senaste säsongen). Till och med min kille som vanligtvis hatar dokusåpor var hooked! Så mkt känslor och humor

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..