Kom med nåt nytt

Harry: Vad är det?

Jag: Vaddå?

Harry: Du stirrar så på mig. Ska du säga att du älskar mig eller nåt.

Jag: Okej jag älskar dig.

Harry: Det vet jag väl redan.

 1. Teresa skriver:

  Harry ❤ Alltid så fint att höra när Harry och Sixten raljerar lite sådär kring din kärlek till dem. Såhär utifrån för mig så känns det som ett kvitto på att de är så himla trygga i din kärlek till dem och det är ju liksom det finaste man kan ge sina barn. Tänker ofta på Astrid Lindgrens ”Ge barnen kärlek, mer kärlek och ännu mera kärlek så kommer folkvettet av sig självt”. Och folkvett, det verkar det ju verkligen inte råda någon brist av hos Harry och Sixten ❤

  En helt annan sak nu! Jag kom ju på min livs första ordvits, du vet den om Menorca, och var ju tvungen att skriva till dig om den eftersom du är den enda i min närhet som uppskattar ordvitsar. Tror du inte att jag KOM PÅ EN NY IDAG?!? Hur ska detta sluta?? Jamen här kommer den då:

  Vilken är världens mest generösa huvudstad?
  – Det är Bogotá.

  1. Åh vilken fin kommentar! Haha ja de raljerar verkligen. Astrid Lindgren har garanterat rätt. Nice att vara backad av henne! ❤️ och ASBRA ordvits!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..