Dagens kärleksanalys från 6-åring

Jag: Vet du vem jag älskar mest?

Sixten: Mig. Och Harry.

Jag: Precis.

Sixten: Men jag tror att du älskar mig mer.

Jag: Jaså?

Sixten: Mm. För du sa en gång att du älskar oss mer och mer för varje dag som går, och jag har ju levt längre, så jag har ju kommit upp i högre nivå.

  1. Malin skriver:

    Klipsk kille hihi

    tack Google för ditt förslag att googla kni-pövningar -jag föredrar dock kni-vlisa – hahaha varit sjuk och missat din blig någon vecka Och skrev lire långsamt gissar jag så Google hann komma med förslag innan jag skrev klart.. men alltså varför skulle jag behöva knipövningar? Kanske Google som försökte förklara att medknipövningar så blir min onda höft bättre? Hahaha vore galet roligt-kanske skulle testa hehe

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..