Status barn 3

Harry med sin minsta kusin Ester.

Harry: Jag vill nog inte ha en bebis längre. Jag vill hellre ha en pudel.

Ok. Nu är det alltså bara Sixten jag har med mig. Går bra det här. Är strax inne på att åka till Danmark och låtsas att det är en slags jungfrufödsel. Men det kommer inte verkar rimligt. Eftersom jag bloggar om planen nu kommer folk fatta att det inte är jungfrufödsel.

  1. Fick kämpa hårt med maken för att ”få” en tvåa.. 4 år mellan dem..det höll nästan på att knäcka oss då det var då himla viktigt för mig. Det blev en sån sak som vi inte pratade om. Tillslut så sa han ja och jag tror inte att han ångrar sig. För vem kan ångra ett barn som man älskar 😍

  2. Nej det är ju PERFEKT! Ingen tror du att du är så dum att du först bloggar om det o sedan gör det! Vattentät plan! Jag bokar tåg till DK!
    (Jag KAN ha sabbat det med denna kommentar dock, men å andra sidan – ingen tror att du är så dum att du … osv)

  3. Alltså SÅ skönt att du skriver så lättsamt om ett sånt här allvarligt ämne! Jag vill gärna ha ett barn nr 2, min man vill inte ens prata om det. Sjukt jobbigt men blir lättare när man läser att fler är oense om antal barn. Annars får man ju mest höra om par som är helt överens och bara ”NU ska vi försöka” och härjar med ägglossningstester och väntar med spänning varje månad.

    1. Har liknande situation. Verkligen jobbigt! Nu är jag ändå tacksam eftersom jag fick ett till barn tack vare ”slarv” från mannens sida. Men innan dess var han helt anti fler än 1 barn. Det gick inte att rubba! Blev så sjukt ledsen när folk frågade om när det var dags för en tvåa… Nu önskar jag fler barn och han hänvisar till vårt andra barn och menar att jag ska vara nöjd… Det är mycket låst och den som inte vill har såklart ”veto”.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..