Status barn 3

Harry med sin minsta kusin Ester.

Harry: Jag vill nog inte ha en bebis längre. Jag vill hellre ha en pudel.

Ok. Nu är det alltså bara Sixten jag har med mig. Går bra det här. Är strax inne på att åka till Danmark och låtsas att det är en slags jungfrufödsel. Men det kommer inte verkar rimligt. Eftersom jag bloggar om planen nu kommer folk fatta att det inte är jungfrufödsel.

 1. kitap skriver:

  En Çok Okunan Türkçe Kitaplar 12 Yaş Kitapları Oku

 2. Sabbe skriver:

  Fick kämpa hårt med maken för att ”få” en tvåa.. 4 år mellan dem..det höll nästan på att knäcka oss då det var då himla viktigt för mig. Det blev en sån sak som vi inte pratade om. Tillslut så sa han ja och jag tror inte att han ångrar sig. För vem kan ångra ett barn som man älskar 😍

 3. Hejhej skriver:

  Nej det är ju PERFEKT! Ingen tror du att du är så dum att du först bloggar om det o sedan gör det! Vattentät plan! Jag bokar tåg till DK!
  (Jag KAN ha sabbat det med denna kommentar dock, men å andra sidan – ingen tror att du är så dum att du … osv)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..