Du är den bästa kroppen i världen

Jag låg på sängen i sport-behå och sletna håliga fula krympta shorts. Harry satt bredvid. Plötsligt:

Harry (jätteglad): Mamma jag ÄLSKAR dina ben.

Jag: Åh gör du? Vad snällt sagt!!

Harry: Ja. Och det betyder att jag ÄLSKAR dina händer! Och det betyder att jag ÄLSKAR dina armar. Och det betyder att jag ÄLSKAR dina kinder. Och det betyder att jag ÄLSKAR ditt huvud. Och det betyder att jag ÄLSKAR din mage. Och det betyder att jag ÄLSKAR ALLA saker på hela dig. Du är den bästa kroppen i världen.

Jag fick så klart tårar. Där ligger liksom jag helt fjällstugesunkig med håriga ben och DÅ kommer livets största kärleksförklaring till min kropp.

❤️ Harry ❤️

  1. Anna skriver:

    Åh vad kärt! Och utan baktanke eller att du fiskat efter det.

    Jag blir ju rörd även om barnen säger att de älskar mig bara för att jag har sagt att de får en pepparkaka till om de säger så.

    1. 😂😂😂 Jag måste också börja muta om det. Så smart att köpa kärlek.

  2. Men wow – vilka ord!!! Prata om den ultimata kärleksförklaringen, detta borde du skriva ner och printa på en tavla och hänga nånstans där du ser det varje dag. Förslagsvis i garderoben, tänk att läsa detta när man en dålig dag står och velar, muttrar svordomar och inte tycker nånting passar (ens kropp). Barn är underbara!

    1. Ja vilken bra idé! Barn har bäst koll också, har liksom inte hunnit bli normförgiftade.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..