Sixtens tips inför sin sjuårsdag

Jag: Tänk att du fyller SJU år i morgon.

Sixten: Mm jag vet vad du borde göra.

Jag: Vaddå.

Sixten: Du borde passa på och säga ”Åh min lilla älsklings-sexåring”.

Jag: Mm.

Sixten: I morgon har du nämligen ingen, tänk på det.

 1. Malin skriver:

  Hoppas du sa så till Sixten! Jag fyllde nyss 30 och är själv mamma, men min mamma ringer fortfarande alltid kvällen före min födelsedag och säger godnatt min lilla XX-åring. Så iår ringde hon och sa godnatt min lilla 29-åring, 2 gånger dessutom för hon blev så osäker om hon gjort det eller inte 😂 Det är en sån viktig tradition för oss!

  1. Ååh så himla fint! Ja det gjorde jag såklart!

 2. A skriver:

  Åh wow! Jag har följt ditt bloggande sedan jag fastnade för sömnpratarinläggen, långt innan barnen. Tänkte att det bör vara 4-5 år nu, men helt plötsligt är Sixten stor?!

  Skäms lite att det här är min första kommentar efter så många år. 🙈 Vill lova bättring, men lär fortsätta läsa och fnissa i tystnad många år till. Tack för alla år Lisa, du verkar fantastisk och dina kids är ju för härliga!

  1. Haha!! Men det var en kommentar som förlåter ALLA ickekommentater i världen! TACK för att du läst så länge!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..