Sixtens tips inför sin sjuårsdag

Jag: Tänk att du fyller SJU år i morgon.

Sixten: Mm jag vet vad du borde göra.

Jag: Vaddå.

Sixten: Du borde passa på och säga ”Åh min lilla älsklings-sexåring”.

Jag: Mm.

Sixten: I morgon har du nämligen ingen, tänk på det.

 1. Malin skriver:

  Hoppas du sa så till Sixten! Jag fyllde nyss 30 och är själv mamma, men min mamma ringer fortfarande alltid kvällen före min födelsedag och säger godnatt min lilla XX-åring. Så iår ringde hon och sa godnatt min lilla 29-åring, 2 gånger dessutom för hon blev så osäker om hon gjort det eller inte 😂 Det är en sån viktig tradition för oss!

  1. Ååh så himla fint! Ja det gjorde jag såklart!

 2. A skriver:

  Åh wow! Jag har följt ditt bloggande sedan jag fastnade för sömnpratarinläggen, långt innan barnen. Tänkte att det bör vara 4-5 år nu, men helt plötsligt är Sixten stor?!

  Skäms lite att det här är min första kommentar efter så många år. 🙈 Vill lova bättring, men lär fortsätta läsa och fnissa i tystnad många år till. Tack för alla år Lisa, du verkar fantastisk och dina kids är ju för härliga!

  1. Haha!! Men det var en kommentar som förlåter ALLA ickekommentater i världen! TACK för att du läst så länge!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..